• Vibio - Rivera Multifunctionele Vibrerende Plug met Roterende Kralen Anale Speeltjes
 • Vibio - Rivera Multifunctionele Vibrerende Plug met Roterende Kralen Anale Speeltjes
 • Vibio - Rivera Multifunctionele Vibrerende Plug met Roterende Kralen Anale Speeltjes
 • Vibio - Rivera Multifunctionele Vibrerende Plug met Roterende Kralen Anale Speeltjes

Vibio - Rivera Multifunctionele Vibrerende Plug met Roterende Kralen

 • € 119,90
 • Multifunctionele diep vibrerende massager
 • Voor zowel anaal als vaginaal gebruik
 • Stimulerende roterende kralen
 • USB-oplaadbaar, waterproof, bodysafe
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

SHARE:

Product vergelijk
De Rivera van het luxe seksspeeltjes merk Vibio is een vibrerende anale plug met roterende kralen. De anale plug is geschikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik en heeft een zeer sterke motor die je laat genieten van diepe trommelende vibraties. Daarnaast is de basis van de anale plug voorzien roterende kralen waarmee je geniet van lichte externe stimulatie. Voor lichamen met een penis stimuleren de roterende kralen het perineum en voor hen met vulva zal de clitoris gestimuleerd worden. Rivera is een anaal seksspeeltjes waar iedereen van kan genieten.

Hoe gebruik je Vibio Rivera anaal?

De pro-tip van Vibio voor wanneer je de Rivera massager anaal wilt gebruiken is om de vibrerende plug te gebruiken tijdens seks of masturbatie. Het voordeel van de Rivera massager is dat je penis helemaal vrij is om mee te spelen tijdens het dragen van de anale plug. Dit geeft je de kans om te genieten van dubbele stimulatie.

Kan je de Vibio Rivera vaginaal gebruiken?

Ja dat kan, maar ieders vagina en vulva is verschillend en daarmee ook de afstand tussen de vaginale opening en de clitoris, het kan daarom zijn dat de Rivera vaginaal voor de één meer comfortabel is dan voor de ander. Bij vaginaal gebruik van de Rivera vibrerende plug raadt Vibio aan om op je rug te gaan liggen met de benen open gespreid. In deze positie omhelst de vagina als het ware Rivera en zul je elke diepe trommel vibratie goed voelen en bereiken de roterende kralen de clitoris het beste. Welke positie het best voor jou werkt is natuurlijk ook een kwestie van even voelen en uitproberen wat voor jou het prettigst is. 

Hoe bestuur je de Rivera Anale Plug?

Je kunt Vibio's Rivera op twee manieren besturen: via het drukknopje op de body en via de Vibio App, welke je kunt downloaden op Android en iOs apparaten zoals je telefoon of tablet. Via het drukknopje heb je beschikking over verschillende vibratie patronen en snelheden. Een meer trendy manier van het besturen van je seksspeeltje is door gebruik te maken van de Vibio App. De app maakt via bluetooth verbinding met je telefoon (of tablet) waarna je het seksspeeltje op korte (bluetooth, maximaal bereik van 40 meter) - maar ook op lange afstand (wereldwijd, via internet) kunt besturen. Naast het besturen van de Rivera massager kun je in de app ook je eigen vibratie patronen ontwerpen en opslaan.

Rivera: een zeer multifunctioneel en comfortabel seksspeeltje

Rivera heeft een stevige body en is voorzien van een hoogwaardige siliconen coating welke ontzettend zacht aanvoelt op de huid. De kop van Rivera is voluptueus voor een goed gevuld gevoel, waarbij de top een toelopende vorm heeft waardoor de vibrerende massager met behulp van een glijmiddel op waterbasis comfortabel en eenvoudig in te brengen is. De hals is slank en in het geval van anaal gebruik zorgt dit ervoor dat de sluitspier kan sluiten waardoor je Rivera comfortabel kunt dragen. Je kunt Rivera gerust in bad of onder de douche gebruiken want ze is volledig waterproof. Tevens is Rivera USB-oplaadbaar en wordt deze geleverd met een waterbestendige reisetui. De Rivera Multifunctionele Vibrerende Plug met roterende kralen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Power: USB-oplaadbaar
Besturing: Drukknopje, App-bestuurbaar (Android, iOs)
Vibraties: Ja, voorgeprogrammeerd en in app zelf ontwerpen
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

 • -Multifunctionele diep vibrerende massager
 • -Voor zowel anaal als vaginaal gebruik
 • -Stimulerende roterende kralen
 • -USB-oplaadbaar, waterproof, bodysafe
Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 119,90