Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ToyJoy - Poke Me Up-And-Down Butterfly

1 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

De Poke Me Up-And-Down Butterfly van ToyJoy is een tarzan vibrator van hoge kwaliteit die u tot een intens hoogtepunt zal brengen. De vibrator heeft een krachtige duale motor welke u voorziet van stimulerende vibraties en roterende pleasure beads om het genot te intensifiëren. De Butterfly Tarzan Vibrator is USB-Oplaadbaar en heeft een unieke pulserende optie waarmee u penetratie zult ervaren.De clitorale stimulator heeft de vorm van een vlinder (butterfly) en biedt u 8 verschillende vibratie fu..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Poke Me Up-And-Down Butterfly van ToyJoy is een tarzan vibrator van hoge kwaliteit die u tot een intens hoogtepunt zal brengen. De vibrator heeft een krachtige duale motor welke u voorziet van stimulerende vibraties en roterende pleasure beads om het genot te intensifiëren. De Butterfly Tarzan Vibrator is USB-Oplaadbaar en heeft een unieke pulserende optie waarmee u penetratie zult ervaren.

De clitorale stimulator heeft de vorm van een vlinder (butterfly) en biedt u 8 verschillende vibratie functies plus 4 roterende snelheden. Met een lengte van 22.5 centimeter is de Tarzan Vibrator tot 11.5 centimeter inbrengbaar en daarmee een geschikte maat voor elke vrouw. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis.

Kenmerken
Materiaal: TPE
Totale Lengte: 22.5 cm
Inbrengbare Lengte: 11.5 cm
Diameter: 3 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Pulsaties: Ja
Multispeed: Ja
Multifunctioneel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten