0
  • NJOY - Fun Metalen Dildo Wand Vrouwen Speeltjes
  • NJOY - Fun Metalen Dildo Wand Vrouwen Speeltjes
  • NJOY - Fun Metalen Dildo Wand Vrouwen Speeltjes
  • NJOY - Fun Metalen Dildo Wand Vrouwen Speeltjes

NJOY - Fun Metalen Dildo Wand

  • € 119,90
  • Test
  • test
  • test
Maak je bestelling compleet:
Pjur - Original 100 ml

Original 100 ml

€ 17,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

NJOY heeft een prachtige collectie metalen speeltjes. Met de Fun Metalen Dildo van NJOY haalt u letterlijk een staaltje vakwerk in huis. De Fun is geproduceerd van roestvrij staal en daarom zeer hygienisch en waterproof. De vorm van Fun is ergonomisch ontworpen met het oog op uw genot. Fun geeft u gegarandeerd aan beide uiteinden een heerlijk penetrerende ervaring. 

Onze klanten zijn zeer tevreden met de Fun Metalen Dildo en zeggen het volgende:"Het is wel wennen qua grote en zwaarte , maar ligt goed in de hand om er mee te spelen voor zowel anaal en vaginaal , we zijn er zeer tevreden mee en hebben geen spijt van de aankoop".

Aan de ene kant vind u een net wat gebogen ronde kop, welke zeer geschikt is om de G-spot mee te verwennen. De andere kant heeft een kop met daarvoor een bead-achtige structuur die ook op zijn beurt weer een bijzondere ervaring biedt. Metaal heeft de fijne eigenschap dat het zich aanpast aan uw lichaamstemperatuur. Maar u kunt er ook voor kiezen de metalen dildo vooraf te verwarmen of af te koelen voor een extra prikkelende sensatie.
 
Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en snel met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Metaal
Lengte: 20 cm
Diameter bollen: 1,9 - 2,5 cm

Beoordelingen

Laatst Bekeken

NJOY heeft een prachtige collectie metalen speeltjes. Met de Fun Metalen Dildo van NJOY haalt u letterlijk een staaltje vakwerk in huis. De Fun is gep..

€ 119,90