0
  • Mystim - Unplain Jane Geisha Ball Mono SM
  • Mystim - Unplain Jane Geisha Ball Mono SM

Mystim - Unplain Jane Geisha Ball Mono

  • € 44,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Jane Wonda Geisha Ball Mono van MyStim is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren kunt trainen. Je kunt deze Geisha Ball, ook wel vaginale ballen genoemd, gebruiken met en zonder E-Stim functie. Wanneer je gebruik wilt maken van de E-Stim functie, dien je uiteraard wel in het bezit te zijn van een MyStim E-Stim bedieningsunit zoals de Pure Vibes, de Tension Lover of de Cluster Buster. De Geisha Balls zijn eenvoudig in te brengen en via het koordje veilig uit te nemen.

Het gebruiken van vaginale ballen zoals de Jane Wonda Geisha Ball Mono versterken de bekkenbodemspieren. Dit is aan te raden na de bevalling, bij blaasproblemen en natuurlijk is het zeer aan te raden omdat het je orgasme intens versterkt. Hoe sterker de bekkenbodemspieren zijn, des te harder zij samentrekken bij een orgasme. De geisha ball is geproduceerd van medicinale siliconen en voelen daarom heerlijk zacht aan op de huid. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 14.3 cm
Diameter: 3.3 cm
E-Stim:  Ja (bedieningsunit niet inbegrepen)
Polen: 2
Gewicht: 84 g
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Jane Wonda Geisha Ball Mono van MyStim is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren kunt trainen. Je kunt deze Geisha Bal..

€ 44,90