Patty | February 9, 2023

Eigen Penis Klonen? De Clone A Willy Kit Handleiding

De Clone A Willy kit is een populair product waarmee je een exacte replica van je penis kunt maken. Deze kit bestaat al jaren en wordt door veel mensen gebruikt om de herinnering aan hun genitaliën te bewaren. Of je nu nieuwsgierig bent naar het proces of gewoon een leuk cadeau voor je partner wilt maken, het maken van een Clone A Willy kan een leuk en spannend project zijn. In deze gids nemen we je mee door het stap-voor-stap proces van het maken van een Clone A Willy kit, en beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen om je op weg te helpen.


Wat heb je nodig om een Clone A Willy te maken?

Voordat je begint, moet je de volgende materialen verzamelen:

- Een Clone A Willy Kit (Bij ons te bestellen onderaan de pagina)

- Mengkom en lepel

- Vaseline of kookspray

- Elektrische mixer (optioneel)

- Maatbeker

- Timer of stopwatch

- Liniaal of meetlint

- Stap voor stap handleiding voor het maken van een Clone A Willy Kit

Voorbereiding

Maak je penis schoon en droog: Voordat je begint, is het belangrijk om je penis goed schoon en droog te maken. Gebruik water en zeep om hem schoon te maken, en droog hem daarna volledig af met een schone handdoek.

Breng vaseline of kookspray aan: Breng vervolgens een dun laagje vaseline of kookspray aan op je penis en testikels. Dit zorgt ervoor dat de mal gemakkelijker loslaat van je lichaam en voorkomt dat hij blijft plakken.

Het moldpoeder mengen

Giet de Molding Powder:
Open de Clone A Willy kit en giet het molding poeder in de mengkom.


Voeg de vloeibare gips toe:
Voeg met behulp van de maatbeker de vloeibare gips toe aan het vormpoeder.


Meng het poeder en de vloeistof: 
Gebruik de lepel om het vormpoeder en de vloeibare gips te mengen tot ze goed gecombineerd zijn. Je kunt ook een elektrische mixer gebruiken om het proces te versnellen.


Het vormen van uw penis
Breng het mengsel aan: Zodra het mengsel klaar is, breng je een kleine hoeveelheid ervan aan op de basis van je penis. Steek dan snel je penis in de molding tube en zorg ervoor dat hij volledig ondergedompeld is in het mengsel.


Wacht 5 minuten: 
Wacht 5 minuten tot het mengsel is uitgehard. Gedurende deze tijd kunt u een liniaal of meetlint gebruiken om ervoor te zorgen dat de molding tube de juiste lengte heeft voor uw penis.


Verwijder de mal: 
Verwijder na 5 minuten voorzichtig de mal uit de molding tube en plaats deze op een vlakke ondergrond.


Wacht tot de mal droog is: 
Wacht tot de mal volledig droog is. Dit kan 30 minuten tot 2 uur duren, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid van je kamer.


De replica maken
Giet het vloeibare rubber: Zodra de mal droog is, giet je het vloeibare rubber in de mal. Vul de mal volledig en zorg ervoor dat alle details van de penis bedekt zijn.


Wacht tot het rubber droog is:
Wacht tot het rubber volledig droog is, wat 30 minuten tot 2 uur kan duren.


Verwijder de replica:
Zodra het rubber droog is, verwijder je voorzichtig de replica uit de mal.


FAQs

Q. Is het veilig om de Clone A Willy kit te gebruiken?

A. Ja, de Clone A Willy kit is veilig om te gebruiken zolang je de instructies zorgvuldig volgt. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat het vormpoeder en het vloeibare rubber bij sommige mensen huidirritatie of allergieën kunnen veroorzaken. Als je ongemak of jeuk ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de kit.


Q. Hoe lang gaat de Clone A Willy kit mee?

A. De levensduur van de Clone A Willy kit varieert afhankelijk van hoe u er voor zorgt. Als u het op een koele, droge plaats bewaart en het met zorg behandelt, kan het meerdere jaren meegaan.


Q. Kan ik meerdere replica's maken met dezelfde mal?

A. Nee, de mal kan maar één keer gebruikt worden. Nadat u de replica uit de mal heeft gehaald, kan deze niet meer opnieuw worden gebruikt.


Q. Kan de Clone A Willy kit worden gebruikt op andere lichaamsdelen?

A. De Clone A Willy kit is specifiek ontworpen voor het kopieren van een penis, en het wordt niet aanbevolen om het op andere lichaamsdelen te gebruiken.


Conclusie:

Het maken van een Clone A Willy kit kan een leuk en spannend project zijn, of je het nu doet voor persoonlijk gebruik of als cadeau voor je partner. Door de stap-voor-stap handleiding te volgen en de juiste materialen te gebruiken, kun je een perfecte mal van je penis maken en een replica maken die je nog jaren zult koesteren. Denk eraan voorzichtig te zijn en voorzichtig met het vormpoeder en het vloeibare rubber om te gaan, en je bent goed op weg om een uniek en persoonlijk kunstwerk te maken.

Patty

Hey, hallo! Mijn naam is Patty en ik werk al 7 jaar bij Hot Stuff. Ik ben een manusje van alles en je vind me dan ook in de winkel als je langs komt, regel ik van alles voor de webshop zoals teksten schrijven, sale, nieuwe sextoys en kun je mij en onze seksshop mascotte Dude volgen op Instagram via meid_mop_en_een_seksshop Ik heb een spw4 diploma en studeerde communicatie, filmstudies en filosofie. Voor Hot Stuff had ik een eigen wedding planner bedrijf. Wat ik belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat goed voelt en zo leidde mijn pad naar Hot Stuff. Ik help je graag bij het vinden van seksspeeltjes en met mijn jarenlange ervaring en open benadering weet ik iedereen op diens gemak te stellen en ga je altijd tevreden en blij naar huis. Schrijven doe ik ook graag. Volg vooral al mijn schrijfsels hier op de Hot Stuff blog en onze instagram voor alle ins en outs over alles wat met seks te maken heeft.

0 Opmerkingen


Start de discussie...


Als u een opmerking wilt achterlaten of op berichten wilt reageren, alstublieft log in