0

Koopje Scoren? Check de Hot Stuff Summer Sale

Monkey Spanker

Eerst was er de rabbit... voor vrouwen, toen kwam de Duckie... ook voor vrouwen, nu is er de Monkey Spanker... voor mannen! Monkey Spankers zij..

€ 24,90

Eerst was er de rabbit... voor vrouwen, toen kwam de Duckie... ook voor vrouwen, nu is er de Monkey Spanker... voor mannen! Monkey Spankers zijn ..

€ 24,90

Introductie van de Monkey Spanker Duo: het meest revolutionaire en veelzijdige seksspeeltje van de wereld. Met zijn slanke profiel, strakke maar za..

€ 48,90

Monkey Spanker - Cheeky Monkey Mannen Speeltjes

Dezelfde geweldige spanker, maar zonder de vibrerende onderdelen. Monkey Spankers zijn echt leuk en produceren een intens en zeer bevredigend orgas..

€ 16,90

Monkey Spanker - Double Trouble Vibrating Mannen Speeltjes

Twee pads en twee vibrators voor hardcore masturbatie. Monkey Spankers zijn echt leuk en produceren een intens en zeer bevredigend orgasme in no ti..

€ 49,90

Monkey Spanker

De Monkey Spanker Vibrator is een eenvoudig maar zeer effectief instrument om je aap er van langs te geven. Door een innovatief, gepatenteerd diafragma ontwerp, vormt de Monkey Spanker een vibrerende buis wanneer je hem rond je penis schuift. Het super zachte rekbare materiaal is gemaakt van een zeer gespecialiseerde medische kwaliteit en is ontworpen om de zachtheid van een vrouw na te bootsen, en dat is gelukt! De Monkey Spanker voelt zo veel beter dan een hand of een blow job en produceert een zeer intens en bevredigend orgasme.Verkrijgbaar in verschillende vormen en prachtige kleuren zoals goud, aluminium of staal bij Hot Stuff.