0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

  • Colt - Big Man Pump System Penis Pomp Mannen Speeltjes
  • Colt - Big Man Pump System Penis Pomp Mannen Speeltjes

Colt - Big Man Pump System Penis Pomp

  • € 54,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 16,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis
Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Product vergelijk
De Big Man Pump System Penis Pomp van Colt is een seksspeeltje voor mannen dat als hulpmiddel gebruikt kan worden om de penis te vergroten. De penis pomp wordt gebruikt door de penis in het apparaat te plaatsen en vervolgens te pompen. Op deze manier ontstaat een vacuum waardoor de bloedlichamen in de penis gestimuleerd worden. Dit zorgt ervoor dat je in een mum van tijd een grote harde en stevige erectie hebt. Na het afnemen van de penis pomp, kun je samen met je partner (of solo) van deze erectie genieten. 

Gebruik je de Big Man Pump System Penis Pomp structureel en op langere termijn, dan kan het effect een grotere penis veroorzaken. Dit is echter voor elk lichaam en elke persoon verschillend en daarom is hier geen garantie voor te geven. Door de penis structureel te vergroten met een penis pomp worden de cellen in het weefsel van de huid opgerekt, waarna na langere periode deze ruimte opgevuld wordt met nieuwe cellen. 

De Big Man Pump System Penis Pomp heeft een handige slang welke afneembaar is, zodat je de pomp kunt blijven dragen zonder de slang mee te hoeven nemen. Daarnaast heeft de Big Man Pump System Penis Pomp een extra grote oversized heavy duty cilinder, heeft hij een lengte van 30 centimeter met een diameter van 11 centimeter en is hij daarmee geschikt voor penis in alle maten en vormen. 

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 30 cm
Diameter: 11 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Merk:
Diameter Groter dan 5.0 cm
Functie Penis Vergrotend
Kleur Doorzichtig
Lengte 25 - 30 cm
Materiaal Silicone
Power