Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

California Exotic - Sta Hard Penis Pomp Set

0 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

De Sta Hard Erector Set is een complete set van handige tools en heeft alles wat een man nodig heeft om een keiharde erectie te krijgen en te houden.  DE STA-hard erectie pomp heeft een doorzichtige drukcilinder en handige squeeze bal. De pomp bevat een ingebouwd drukventiel waardoor je de druk snel kan laten weglopen. Verder heeft de pomp een flexibele slang en is hij voorzien van een zachte sleeve voor extra comfort. De cilinder is doorzichtig waardoor je gelijk het resultaat kunt zien.  ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Libido 7 Penis Vergroting Pillen 60st
BestellenToegevoegd
Andro Penis - AndroExtender

€ 124,90

BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Sta Hard Erector Set is een complete set van handige tools en heeft alles wat een man nodig heeft om een keiharde erectie te krijgen en te houden. 

DE STA-hard erectie pomp heeft een doorzichtige drukcilinder en handige squeeze bal. De pomp bevat een ingebouwd drukventiel waardoor je de druk snel kan laten weglopen. Verder heeft de pomp een flexibele slang en is hij voorzien van een zachte sleeve voor extra comfort. De cilinder is doorzichtig waardoor je gelijk het resultaat kunt zien. 

Schuif de All-Star Enchancer Ring om je penis om direct langer te kunnen genieten van je nieuw verworven lengte. Gebruik de zachte, elastische geribbelde masturbator voor heerlijke intense stimulatie. Voeg vervolgens de krachtige multi-speed vibrerende bullet toe voor een complete work-out.

Merk: California Exotic Novelties 
Lengte van de tube: 20 cm
Diameter: 5 cm
Afstandbediening: 2 AA batterijen (niet inbegrepen).
Materiaal: ABS (pomp cilinder) TPR (donut en masturbeerder) PVC (slang-en balpomp) ABS (bullet)

Gerelateerde producten