Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Veelzijdige Duo-Ring Cockring

0 beoordelingen

€ 19,90
Beperkt Voorraad

Als jij op zoek bent naar een keiharde erectie, het uithoudingsvermogen van een superheld en een ziedend hard resultaat, is de Ironman Duo-Ring het ultieme wapen om een tegenvallende prestatie te voorkomen. Dit ringspeeltje is gemaakt van huidvriendlijk en rekbaar TPR en is speciaal ontworpen om je de meest explosieve climax ooit te laten ervaren.De Ironman Duo-Ring kan op verschillende manieren gebruikt worden. Plaats de grote ring over je hele zaakje en gebruik de onderste ring voor je ballen,..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als jij op zoek bent naar een keiharde erectie, het uithoudingsvermogen van een superheld en een ziedend hard resultaat, is de Ironman Duo-Ring het ultieme wapen om een tegenvallende prestatie te voorkomen. Dit ringspeeltje is gemaakt van huidvriendlijk en rekbaar TPR en is speciaal ontworpen om je de meest explosieve climax ooit te laten ervaren.

De Ironman Duo-Ring kan op verschillende manieren gebruikt worden. Plaats de grote ring over je hele zaakje en gebruik de onderste ring voor je ballen, zodat je ballen goed ingestopt zitten maar wel gescheiden zijn. Je kan deze onderste ring ook uitrekken zodat beide ballen erin passen. Met zulke uitpuilende ballen zal je menigeen laten verrassen! Hoe je de ringen ook gebruikt, de superstrakke rekbaarheid voelt geweldig en laat je presteren als een pro.

Climaxen zullen nooit meer hetzelfde zijn! Het ftalaat-vrije en latex-vrije TPR kan gebruikt worden met glijdmiddel. Schoonmaken is zo gebeurd met toy cleaner en wat warm water. Gebruik genoeg Moist voor een extra nat en extra wild avontuur!

Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 12 cm
Flexibel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten