• Pipedream - Veelzijdige Duo-Ring Cockring Mannen Speeltjes
  • Pipedream - Veelzijdige Duo-Ring Cockring Mannen Speeltjes
  • Pipedream - Veelzijdige Duo-Ring Cockring Mannen Speeltjes

Pipedream - Veelzijdige Duo-Ring Cockring

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 12,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

Als jij op zoek bent naar een keiharde erectie, het uithoudingsvermogen van een superheld en een ziedend hard resultaat, is de Ironman Duo-Ring het ultieme wapen om een tegenvallende prestatie te voorkomen. Dit ringspeeltje is gemaakt van huidvriendlijk en rekbaar TPR en is speciaal ontworpen om je de meest explosieve climax ooit te laten ervaren.

De Ironman Duo-Ring kan op verschillende manieren gebruikt worden. Plaats de grote ring over je hele zaakje en gebruik de onderste ring voor je ballen, zodat je ballen goed ingestopt zitten maar wel gescheiden zijn. Je kan deze onderste ring ook uitrekken zodat beide ballen erin passen. Met zulke uitpuilende ballen zal je menigeen laten verrassen! Hoe je de ringen ook gebruikt, de superstrakke rekbaarheid voelt geweldig en laat je presteren als een pro.

Climaxen zullen nooit meer hetzelfde zijn! Het ftalaat-vrije en latex-vrije TPR kan gebruikt worden met glijdmiddel. Schoonmaken is zo gebeurd met toy cleaner en wat warm water. Gebruik genoeg Moist voor een extra nat en extra wild avontuur!

Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 12 cm
Flexibel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken