• Mystim - His Ringness Earl Polished Metal Ring Mannen Speeltjes

Mystim - His Ringness Earl Polished Metal Ring

  • € 49,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 12,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Oops! Tijdelijk uitverkocht: Bezorgd binnen 1-2 weken

Merk:

  • MyStim

SHARE:

Product vergelijk

De MyStim His Ringness Earl gepolijste metalen ring is een cockring die voor 100% van hoogwaardig chirurgisch roestvrij staal is geproduceerd en is afgewerkt met een ronde vorm. Naast het zijn van een prachtige cockring helpt de His Ringness je met het langer behouden van een erectie en geeft je een intensere beleving. Op deze manier zullen zowel jij als je partner genieten van de His Ringness. Het voordeel van een stalen ring is dat deze zich snel aanpast aan jouw lichaamstemperatuur, hygienisch in gebruik is en een langere levensduur heeft dan andere materialen. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook duurzaam voor de wereld.

Kies jouw juiste maat.
Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je de maat kiest die bij jouw penis past. De juiste maat vind je gemakkelijk door een touwtje om de penis en ballen te plaatsen en lichtelijk strak aan te trekken, maar dat het nog wel prettig aanvoelt. Zet een streepje  op het touw waar het uiteinde van het touwtje de ballen en penis in zijn geheel omsluit. Leg het touwtje langs een lineaal en meet de totale lengte in milimeters. Deel de lengte in milimeters door PI (3.14): je hebt nu jouw diameter berekend. Herhaal zo nodig de meting op verschillende dagen om zo tot jouw ideale gemiddelde diameter te komen.

We raden je aan om de cockring om te doen terwijl de penis nog in slappe toestand is. Plaats eerst de ballen in de ring en schuif hem vervolgens over de penis. Je zult zien hoe snel de penis gaat groeien en keihard wordt. Draag de ring nooit langer dan 35 minuten. Als de penis na ejaculatie nog hard blijft is het handig om wat glijmiddel te gebruiken om de ring zo gemakkelijk van de penis te laten glijden.

Breedte van de ring: 1.5 cm

Laatst Bekeken

Oops! Tijdelijk uitverkocht: Bezorgd binnen 1-2 weken

€ 49,90