Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Zolo - Fire Cup Masturbator

1 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

De Fire Zolo Cup biedt een opwindend verwarmende sensatie en uniek textuur kanaal dat voor verleidelijke wrijving zorgt voor een realistische, superhete seksuele ervaring. De Fire Zolo Cup van Solo is een ergonomisch ontworpen hand masturbator voor uw solo plezier. De Fire Zolo Cup is ontworpen om u te laten oefenen om de beste  minnaar te worden. Met slechts één vinger bepaalt u de kracht van de zuiging van de hand masturbator. De Fire Zolo Cup heeft een geribbeld intern kanaal waardoor u de..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Fire Zolo Cup biedt een opwindend verwarmende sensatie en uniek textuur kanaal dat voor verleidelijke wrijving zorgt voor een realistische, superhete seksuele ervaring. De Fire Zolo Cup van Solo is een ergonomisch ontworpen hand masturbator voor uw solo plezier. De Fire Zolo Cup is ontworpen om u te laten oefenen om de beste  minnaar te worden. Met slechts één vinger bepaalt u de kracht van de zuiging van de hand masturbator.

De Fire Zolo Cup heeft een geribbeld intern kanaal waardoor u de ervaring zult hebben uw penis te omsluiten met een levensechte vagina. Het is als het ware een kunstkutje. U bepaalt zelf hoe nauw de hand masturbator de penis omsluit. Houdt u van lekker strak, dan houd u de masturbator wat strakker. En voor wat meer ruimte geeft u wat meer speling aan de Fire Zolo Cup.

De Fire Zolo Cup:
• Spelen met vuur is nog nooit zo bevredigend geweest
• Ervaar intense sensaties
• Ultra verwarmende motion glijmiddel voor ultiem genot
• Levensecht kanaal
• Ideaal voor op reis

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten