Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Zolo - Backdoor Cup Masturbator

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

Tartend taboe, anale seks heeft nooit beter gevoeld dan met de Back Door Zolo Cup. De Back Door Zolo Cup van Solo is een ergonomisch ontworpen hand masturbator voor uw solo plezier. De Back Door Zolo Cup is ontworpen om u te laten genieten van een heerlijke anale sensatie. Met slechts één vinger bepaalt u de kracht van de zuiging van de hand masturbator. Glijd weg in een zalig orgasme met de Back Door Zolo Cup, met ultra gladde motion lotion.  De Back Door Zolo Cup heeft een geribbeld intern ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Tartend taboe, anale seks heeft nooit beter gevoeld dan met de Back Door Zolo Cup. De Back Door Zolo Cup van Solo is een ergonomisch ontworpen hand masturbator voor uw solo plezier. De Back Door Zolo Cup is ontworpen om u te laten genieten van een heerlijke anale sensatie. Met slechts één vinger bepaalt u de kracht van de zuiging van de hand masturbator. Glijd weg in een zalig orgasme met de Back Door Zolo Cup, met ultra gladde motion lotion. 

De Back Door Zolo Cup heeft een geribbeld intern kanaal waardoor u de ervaring zult hebben uw penis te omsluiten met een levensechte vagina. Het is als het ware een kunstkontje. U bepaalt zelf hoe nauw de hand masturbator de penis omsluit. Houdt u van lekker strak, dan houd u de masturbator wat strakker. En voor wat meer ruimte geeft u wat meer speling aan de Back Door Zolo Cup.

De Back Door Zolo Cup:
• De beste anale seks die je ooit zal hebben

• Ervaar intense sensaties
• Met motion glijmiddel voor ultiem genot
• Levensecht kanaal
• Ideaal voor op reis

Gerelateerde producten