0

Koopje Scoren? Check de Hot Stuff Summer Sale

Laid

De V.1 Silicone Rabbit Vibrator USB-Oplaadbaar van Laid is een krachtige vibrator waarmee je zowel de G-Spot als Clitoris stimuleert. Deze rabbit..

€ 79,90

Hand vervaardigde middelgrote anaal plug voor mannen en vrouwen. Het is hard en zwaar en bedoeld om het gevoel en de sensatie van een orgasme te inten..

€ 64,90

De P.3 is gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en wordt gedragen rond de schacht van de penis. Het draagt bij tot een vollere erectie en ..

€ 29,90

De P.2 is gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en wordt gedragen rond de penis en testikels. Het draagt bij tot een vollere erectie en ka..

€ 39,90

De P.2 is gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en wordt gedragen rond de penis en testikels. Het draagt bij tot een vollere erectie en ka..

€ 39,90

Laid - D. 2 Stenen Dildo Absolute Zwart Vrouwen Speeltjes

De D.2 Stone Dildo is met de hand gebeeldhouwd uit gepolijst Absolute Black Graniet. De iets verdraaid gladde bochten van de schacht gaan voorzichtig ..

€ 104,90

De D.1 Stenen Dildo is gemaakt van gepolijste Blauwe Parel Larvikite uit Noorwegen (ook wel Zwarte Noorse Maansteen genoemd). Zijn unieke vorm in comb..

€ 99,90

De D.1 is gemaakt van 100% medische siliconen. Het is een gemakkelijk in de hand te houden dildo, zowel met de partner als solo te gebruiken. Een..

€ 59,90

De C.1 Vibrator heeft een uitgesproken afgeronde vorm met verschillende oppervlakken en hoeken en voorziet in een verscheidenheid aan manieren om de c..

€ 89,90

Laid

LAID is het eerste bedrijf welke speeltjes voor zowel mannen als vrouwen ontwerpt en produceert. Ze hebben gekozen voor een exclusief imago om zich niet te meten aan de traditionele stijl van de sex industrie en zich te distancieren van vooroordelen. Het doel is kwaliteit en design voor zowel de verpakking als het product zelf om hiermee nieuwe doelgroepen aan te spreken. Ze vinden het belangrijk om het gebruik van veilige en betrouwbare materialen en producten te waarborgen, evenals verantwoordelijke productie en verpakking.