0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Jimmy Jane

De Love Pod Vibrator Om van JimmyJane is een oscillerende clitoris vibrator met een krachtige motor. Dankzij de oscillatie zul je diepe donderende vibraties ervaren waarvan je..

€ 109,90

Met de Personal Moisturizer Liquid van JimmyJane is een heerlijk luxe glijmiddel. Zo geef je jezelf extra nattigheid op hygienische wijze, zodat je snel weer kunt gaan genieten. De..

€ 24,90

Met de Personal Moisturizer Anal Gel van JimmyJane is een heerlijk luxe glijmiddel. Zo geef je jezelf extra nattigheid op hygienische wijze, zodat je snel weer kunt gaan genieten. ..

€ 24,90

De Love Pod Vibrator Tre van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie punten welke elk een eigen krach..

€ 149,90

De Krachtige Rabbit Vibrator G-Rabbit van JimmyJane is een bescheiden vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. De korte schacht stimuleert de..

€ 109,90

De JimmyJane Form 2 Vibrator is een krachtige oplaadbare en waterproof vibrator. Geproduceerd van hoogwaardig silicone voelt de Form 2 vibrator zijdezacht aan en is ze lichaamsvrie..

€ 119,90

De Focus Sonic Clitoris Vibrator van JimmyJane is een seksspeeltje voor dames waarmee de clitoris gestimuleerd wordt door krachtige pulserende vibraties met een hoge frequenti..

€ 129,90

De Love Pod Vibrator Halo van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie punten welke elk een eigen krac..

€ 139,90

De Love Pod Vibrator Coral van JimmyJane is een clitoris vibrator met een krachtige motor. De ribbels op de Love Pod Vibrator Coral moeten de groeven tussen de vingers naboots..

€ 119,90

De Krachtige Rabbit Vibrator Ruby Rabbit van JimmyJane is een stijlvolle vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. De korte schacht stimuleert..

€ 109,90

De Krachtige Rabbit Vibrator Gio Rabbit van JimmyJane is een elegante vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. De korte schacht stimuleert de..

€ 119,90

Deze kit bevat alles wat u nodig heeft op een spannende afspraak. Essentiele dingen zoals 2 condooms (Durex), glijmiddel en pepermuntjes allemaal in een kleine reisverpakking. Stop..

€ 6,90

De Form 8 Tarzan Vibrator van JimmyJane is een krachtige Tarzan Vibrator met 3 afzonderlijk geplaatste sterke motoren. De Form 8 Tarzan Vibrator laat je genieten van zowe..

€ 194,90

De JimmyJane Form 5 is een USB-oplaadbare waterproof vibrator voor haar, hem en om samen van te genieten. Met twee super zachte soepele vleugels wordt de clitoris of de penis omslo..

€ 119,90

Ervaar luxe! Deze exclusieve en verbeterde versie van Jimmyjane’s best verkochte oplaadbare vibrator wordt gekenmerkt door platinum siliconen, een zwart oplaadstation en 24-karaats..

€ 149,90

JimmyJane - Evoke Rol-O Vibrerende Masager Vrouwen Speeltjes

De Evoke Rol-O Vibrerende Massager van JimmyJane is een massager met een vibrerend wiel dat een rollende beweging combineert met diepe rommelende vibraties. Het zachte silicon..

€ 89,90

De Evoke Du-O Vibrating Massager van JimmyJane is een massager met een vibrerend wiel dat een rollende beweging combineert met diepe rommelende vibraties. Het zachte siliconen..

€ 99,90

De Contour M Massage Steen van Jimmy Jane is ultiem veelzijdig. Warm de keramische steen op om de spieren extra te ontspannen of koel de steen af voor een compleet nieuwe sensatie...

€ 24,90

Met de Clean Sex Accessoires Cleaner van JimmyJane reinig je je speeltjes op hygienische wijze, zodat je snel weer van ze kunt gaan genieten. De Clean Sex Accessoires Cle..

€ 19,90

De Ascend 7 Flexible Vibrator van JimmyJane is een dubbele vibrator met aan elk eind een krachtige motor. Het flexibele koord is 58 centimeter lang, buigt, draait en is eenvou..

€ 99,90

De Ascend 4 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale stimulator. De Ascend 4 Vibrat..

€ 79,90

De Ascend 2 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale stimulator. De Ascend 2 Vibrat..

€ 79,90

Jimmy Jane

Jimmy Jane is een design-centric merk gebaseerd op de overtuiging dat het leven beter is met een sexy twist. Jimmy Jane  ontwerpt producten om plezierige ervaringen te bieden en de verbinding te versterken. Jimmy Jane gelooft dat seksualiteit zo ingewikkeld en individueel is als een vingerafdruk waar ruimte is voor exploratie en interpretatie. Met de diverse lijnen van Jimmy Jane, variërend van een unieke massagekaars, vibrators form 2,3,4, of 6 tot een vingervibrator. Voor elke unieke wens heeft Jimmy Jane het perfecte speeltje.