0

Jimmy Jane

De Form 2 UV Mood Light van JimmyJane is een multi award winnende clitoris vibrator met twee afzonderlijk geplaatste krachtige motoren zodat de c..

€ 199,90

Met de Personal Moisturizer Anal Gel van JimmyJane is een heerlijk luxe glijmiddel. Zo geef je jezelf extra nattigheid op hygienische wijze, zodat je ..

€ 24,90

Met de Personal Moisturizer Liquid van JimmyJane is een heerlijk luxe glijmiddel. Zo geef je jezelf extra nattigheid op hygienische wijze, zodat je sn..

€ 24,90

Deze kit bevat alles wat u nodig heeft op een spannende afspraak. Essentiele dingen zoals 2 condooms (Durex), glijmiddel en pepermuntjes allemaal in e..

€ 6,90

Met de Clean Sex Accessoires Cleaner van JimmyJane reinig je je speeltjes op hygienische wijze, zodat je snel weer van ze kunt gaan genieten. De&..

€ 19,90

De Love Pod Vibrator Tre van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie pu..

€ 149,90

De Love Pod Vibrator Om van JimmyJane is een oscillerende clitoris vibrator met een krachtige motor. Dankzij de oscillatie zul je diepe donderend..

€ 109,90

De Love Pod Vibrator Halo van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie p..

€ 139,90

De Love Pod Vibrator Coral van JimmyJane is een clitoris vibrator met een krachtige motor. De ribbels op de Love Pod Vibrator Coral moeten de gro..

€ 119,90

De Krachtige Rabbit Vibrator Ruby Rabbit van JimmyJane is een stijlvolle vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibratie..

€ 109,90

De Krachtige Rabbit Vibrator Gio Rabbit van JimmyJane is een elegante vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. ..

€ 119,90

De Krachtige Rabbit Vibrator G-Rabbit van JimmyJane is een bescheiden vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. ..

€ 109,90

De Focus Sonic Clitoris Vibrator van JimmyJane is een seksspeeltje voor dames waarmee de clitoris gestimuleerd wordt door krachtige pulserende vi..

€ 129,90

JimmyJane - Evoke Rol-O Vibrerende Masager Vrouwen Speeltjes

De Evoke Rol-O Vibrerende Massager van JimmyJane is een massager met een vibrerend wiel dat een rollende beweging combineert met diepe rommelende..

€ 89,90

De Evoke Du-O Vibrating Massager van JimmyJane is een massager met een vibrerend wiel dat een rollende beweging combineert met diepe rommelende v..

€ 99,90

De Contour M Massage Steen van Jimmy Jane is ultiem veelzijdig. Warm de keramische steen op om de spieren extra te ontspannen of koel de steen af voor..

€ 24,90

De Ascend 4 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale ..

€ 79,90

De Ascend 2 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale ..

€ 79,90

Jimmy Jane

Jimmy, Jane