0

Bestellen kan gewoon. Je pakketje wordt contactloos bezorgd

Jimmy Jane

De Love Pod Vibrator Om van JimmyJane is een oscillerende clitoris vibrator met een krachtige motor. Dankzij de oscillatie zul je diepe donderend..

€ 109,90

Met de Personal Moisturizer Liquid van JimmyJane is een heerlijk luxe glijmiddel. Zo geef je jezelf extra nattigheid op hygienische wijze, zodat je sn..

€ 24,90

Met de Personal Moisturizer Anal Gel van JimmyJane is een heerlijk luxe glijmiddel. Zo geef je jezelf extra nattigheid op hygienische wijze, zodat je ..

€ 24,90

De Love Pod Vibrator Tre van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie pu..

€ 149,90

De Krachtige Rabbit Vibrator G-Rabbit van JimmyJane is een bescheiden vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. ..

€ 109,90

De JimmyJane Form 2 Vibrator is een krachtige oplaadbare en waterproof vibrator. Geproduceerd van hoogwaardig silicone voelt de Form 2 vibrator zijdez..

€ 119,90

De Focus Sonic Clitoris Vibrator van JimmyJane is een seksspeeltje voor dames waarmee de clitoris gestimuleerd wordt door krachtige pulserende vi..

€ 129,90

De Love Pod Vibrator Halo van JimmyJane is een unieke clitoris vibrator waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door drie afzonderlijke vibratie p..

€ 139,90

De Love Pod Vibrator Coral van JimmyJane is een clitoris vibrator met een krachtige motor. De ribbels op de Love Pod Vibrator Coral moeten de gro..

€ 119,90

De Krachtige Rabbit Vibrator Ruby Rabbit van JimmyJane is een stijlvolle vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibratie..

€ 109,90

De Krachtige Rabbit Vibrator Gio Rabbit van JimmyJane is een elegante vibrator met een zeer krachtige motor die jou verwent met diepe vibraties. ..

€ 119,90

Deze kit bevat alles wat u nodig heeft op een spannende afspraak. Essentiele dingen zoals 2 condooms (Durex), glijmiddel en pepermuntjes allemaal in e..

€ 6,90

De Form 8 Tarzan Vibrator van JimmyJane is een krachtige Tarzan Vibrator met 3 afzonderlijk geplaatste sterke motoren. De Form 8 Tarzan Vibr..

€ 194,90

De JimmyJane Form 5 is een USB-oplaadbare waterproof vibrator voor haar, hem en om samen van te genieten. Met twee super zachte soepele vleugels wordt..

€ 119,90

Ervaar luxe! Deze exclusieve en verbeterde versie van Jimmyjane’s best verkochte oplaadbare vibrator wordt gekenmerkt door platinum siliconen, een zwa..

€ 149,90

JimmyJane - Evoke Rol-O Vibrerende Masager Vrouwen Speeltjes

De Evoke Rol-O Vibrerende Massager van JimmyJane is een massager met een vibrerend wiel dat een rollende beweging combineert met diepe rommelende..

€ 89,90

De Evoke Du-O Vibrating Massager van JimmyJane is een massager met een vibrerend wiel dat een rollende beweging combineert met diepe rommelende v..

€ 99,90

De Contour M Massage Steen van Jimmy Jane is ultiem veelzijdig. Warm de keramische steen op om de spieren extra te ontspannen of koel de steen af voor..

€ 24,90

Met de Clean Sex Accessoires Cleaner van JimmyJane reinig je je speeltjes op hygienische wijze, zodat je snel weer van ze kunt gaan genieten. De&..

€ 19,90

De Ascend 4 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale ..

€ 79,90

De Ascend 2 USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van JimmyJane is een zeer veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen en dient voornamelijk als clitorale ..

€ 79,90

Jimmy Jane

Jimmy, Jane