0

Black Friday Pre-Sale | Kortingen tot 60%

Hot Stuff

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml Accessoires

Na gebruik van uw seksspeeltje is het in verband met hygiene van belang dat u deze reinigt na gebruik. De Antibacteriële Toy Cleaner van Hot Stuf..

€ 9,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml Accessoires

De Waterbasis Glijmiddel van Hot Stuff is een door ons zelf ontworpen glijmiddel om u en uw speeltjes van langdurig plezier te voorzien. Het gebruik v..

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml Accessoires

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150mlDe Waterbasis Glijmiddel van Hot Stuff is een door ons zelf ontworpen glijmiddel om u en uw speeltjes van ..

€ 16,90

Hot Stuff

De Hot Stuff Glijmiddel en Toy Cleaner bieden je het beste van twee werelden. Wij vinden het belangrijk dat jij je tijdens jouw seksuele en sensuele spel comfortabel en vrij voelt en daarnaast gebruik kunt maken van kwaliteit producten. Met het oog op deze voorwaarden heeft Hot Stuff haar Glijmiddel en Toy Cleaner ontworpen en geproduceerd. De producten zijn ontworpen om het beste uit jouw favoriete seksspeeltjes te halen, deze te onderhouden en de levensduur optimaal te houden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat zowel de gebruiker als het milieu baat heeft bij onze producten en daarom is er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen, zijn de producten van hoogwaardige kwaliteit en heb je er lang plezier van.