0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Fun Toys

De vernieuwde G Vibe 2 behoort tot de stilste en meest veelzijdige vibratoren ter wereld en beschikt nu over 100% sterkere vibraties. Daarnaast heeft hij nu ook 3 oplaadbare&n..

€ 89,90

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het goed trainen van je bekkenbodemspieren? Dan zijn de Gballs Bluetooth Pelvic Trainers oplaadbare ballen precies wat u zoekt. Door middel van d..

€ 99,90

De Grabbit USB-Oplaadbare Vibrator van Fun Toys (Gvibe) is een seksspeeltje voor dames waarmee zowel de G-Spot, Clitoris en de opening van de vagina gestimuleerd worden. De vi..

€ 99,90

De Gplug Large van Fun Toys is een vibrerende oplaadbare buttplug. Met een diameter van 3.9 centimeter is de Gplug het meest verkochte anale speeltje in zijn maat. Daarmee is ..

€ 74,90

De Gbulb Clitoris Vibrator van Fun Toys (GVibe) is een een zeer discrete vibrator ter stimulatie van de clitoris en overige erogene zones zoals bijvoorbeeld de tepels. De Gbul..

€ 49,90

De Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator is een multifunctioneel seksspeeltje voor vrouwen waarbij zij tegelijk geniet van een heerlijke G-Spot massage plus een clitorale s..

€ 99,90

The new hero - 2 in 1. Gring is a unique combination of finger vibrator and remote control for your other Fun Toys. You may use it as a finger-vibe for your sensitive zon..

€ 44,90

De Gplug Small van Fun Toys is de kleinste vibrerende oplaadbare buttplug die er bestaat. Met een diameter van 3 centimeter is de Gplug het meest verkochte anale speeltje in zijn m..

€ 64,90

De GJack 2 BioSkin Vibrator van Fun Toys is een vibrator met een krachtige stille motor waarmee je geniet van 6 verschillende vibratie opties. De vibraties kunnen op verschill..

€ 88,90

Fun Toys

Een multi functionele vibrator. Rustig, maar met zeer krachtige motoren en zes vibratie standen die zich in beide uiteinden van de stimulator bevinden. De toppen op een bepaalde lengte en intensiteit van de compressie die perfect overeenkomt met vrouwelijke anatomie, waaronder aandacht voor de G-spot van de vrouw. Juiste stimulatie van dit gebied kunnen nieuwe en onvergetelijke sensaties geven aan een vrouw. Wat de G-Vibe bijzonder maakt is dat de stimulatie van de G-spot en clitoris tegelijkertijd plaatsvinden. Dit gevoel kan niet worden behaald met een gewone vibrator. Genoeg redenen om dit uit te proberen!