0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Fun Factory

De Stronic Surf Pulsator van Fun Factory is een pulsator welke speciaal ontworpen is voor een diepe massage. Dit kan een G-Spot massage zijn voor..

€ 154,90

De Cobra Libre 2 Masturbator van Fun Factory is een revolutionair seksspeeltje voor mannen. Deze spannende automatische masturbator heeft 2 zeer ..

€ 99,90

De Mr Boss Vibrator is het nieuwste seksspeeltje van Fun Factory, behoort tot de Battery+ lijn en is feitelijk een kopie van één van de best verk..

€ 79,90

Met de Lady Bi Duale Tarzan Vibrator van Fun Factory verdubbel je je plezier. De Lady Bi is een elegante duale vibrator met een afmeting waar je zeker..

€ 109,90

De Miss Bi Magnetisch-Oplaadbare Tarzan Vibrator van Fun Factory is de perfecte combinatie tussen clitorale - en G-Spot stimulatie. De twee afzonderli..

€ 109,90

De Bouncer Dildo van Fun Factory is een flexibele waterproof dildo met zuignap en geheimpje waar u van zult genieten. Binnenin de silicone Bouncer Dil..

€ 69,90

Met de G5 Vibe Tiger Vibrator van Fun Factory, een krachtige waterproof USB-oplaadbare vibrator voor clitorale stimulatie, heeft u een krachtig en ste..

€ 94,90

De Duke van Fun Factory is een Vibrerende Prostaat Stimulator. Duke is een hoogwaardig oplaadbaar en waterproof anaal mannen speeltje voor een heerlij..

€ 69,90

De Fun Factory Bendybeads zijn gemaakt van 100% Medische silicone wat dit product gegarandeerd veilig en geurloos maakt. Door de vijf stimulatie balle..

€ 24,90

Elke man en vrouw wilt stiekem wel eens de “ander” zijn. Je stoutste dromen komen vanaf nu uit met de Share strap-on. Deze strap-less strap-on bevredi..

€ 74,90

De Abby G Vibrator is een compleet nieuw seksspeeltje van Fun Factory en behoort tot de Battery+ lijn. Fun Factory voorziet je met de Essential H..

€ 79,90

Met de G5 Vibe Patchy Paul vibrator haalt u een sterke oplaadbare en waterproof vibrator in huis waar u zeker weten van zult gaan genieten. De krachti..

€ 84,90

De B Balls Vibrerende Anale Plug van Fun Factory is een bijzondere buttplug die vibraties afgeeft wanneer je beweegt. Het gaat hier dus om een na..

€ 34,90

De Jazzie Multifunctionele Mini Vibrator van Fun Factory is de perfecte vibrator wanneer je op zoek bent naar een geweldige vibrator voor een goe..

€ 29,90

De B Ball Uno Buttplug Met Vibratie van Fun factory is een uitdagend anaal seksspeeltje waar zowel hij als zij ultiem van zult genieten. Binnenin..

€ 34,90

De Volta USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Fun Factory is een revolutionair seksspeeltje voor vrouwen waarmee de clitoris op unieke wijze ges..

€ 99,90

De Stronic Real Pulsator van Fun Factory is een spannend seksspeeltje voor vrouwen waarbij penetratie nagebootst wordt. De Stronic Real Puls..

€ 159,90

De Stronic G Penetrerende Pulsator van Fun Factory is een spannend seksspeeltje voor vrouwen waarbij penetratie nagebootst wordt. De Stronic..

€ 159,90

De Smartballs Duo Vaginale Trainers van Fun Factory is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren een goede training geeft wa..

€ 24,90

Voor stellen die op zoek zijn naar meer dan slechts een strap-on speeltje hebben wij nu een luxe strap-on die jullie stoutste dromen waar zal maken. D..

€ 119,90

Seminilo voelt zijdezacht aan en heeft maar 1 taak en dat is jou de meest spannende avontuurtjes te brengen! Hij is gemaakt van 100% huidvriendelijke ..

€ 74,90

De Manta Masturbator van Fun Factory is een uniek seksspeeltje voor mannen en koppels. Manta is een USB-Oplaadbare siliconen coated Masturbator w..

€ 99,90

De Jam Multifunctionele Mini Vibrator van Fun Factory is de perfecte vibrator wanneer je op zoek bent naar een geweldige vibrator voor een goede ..

€ 29,90

De Big Boss G5 Vibrator is een indrukwekkende waterproof en compleet USB-oplaadbare vibrator. De krachtige motor zorgt voor krachtige vibrat..

€ 94,90

Bi Stronic Fusion Pulsator van Fun Factory is een krachtige penetrerende tarzan vibrator die u intense vibraties laat ervaren via de clitori..

€ 169,90

De Amorino Oplaadbare Mini Vibrator is een Deluxe vibrator van het merk Fun Factory. De Amorino Mini Vibrator heeft twee krachtige motoren waarmee zow..

€ 79,90

Fun Factory

Fun Factory: Sex speeltjes ontworpen, ontwikkelt en geproduceerd in Duitsland

Fun Factory ontwerpt, ontwikkelt en produceert al hun sex speeltjes in eigen fabriek in Bremen, Duitsland. Het bedrijf kent zijn oorsprong in 1996 en sindsdien werken 120 experts op het gebied van seksuele gezondheid, techniek, developing en design dagelijks samen om jou te voorzien van de verassende sex speeltjes voor ultiem genot en plezier.

Fun Factory: Sex speeltjes met een missie

Het is de missie van Fun Factory om sex speeltjes te ontwerpen en produceren welke de hoge standaard kunnen waarmaken op het gebied van kwaliteit en functionaliteit gecombineerd met sensualiteit, voor zowel mannen als vrouwen. Het doel is om het taboe van sex speeltjes te laten afnemen door het design zo te ontwerpen dat deze toegankelijk is, geen schaamte opwekt en een speelse seksualiteit stimuleert. Zo wordt esthetiek en functionaliteit op een unieke wijze geïntegreerd .

Hoge kwaliteit sex speeltjes voor een normale prijs

De kwaliteit van de sex speeltjes ligt erg hoog en daarom heeft Fun Factory meerdere design prijzen en awards gewonnen. Zo wonnen ze prijzen voor sex speeltjes als de Delight Vibrator, Flash, Smartballs en de Cobra Libre masturbator. Met het concept FUN in het achterhoofd worden alle Fun Factory sex speeltjes ontworpen om jou te voorzien van een geweldige seksuele ervaring waarbij je niet meer betaald dan de waarde van het sex speeltje. Alle producten zijn robuust, eenvoudig in gebruik, kleurrijk, gericht op jouw genot en vibrerende sex speeltjes zijn altijd voorzien van een krachtige motor voor intense rumble vibraties. Met een medicinale siliconen coating voelt elk sex speeltje uit de fabriek van Fun Factory prettig aan, zijn ze allemaal waterproof en eenvoudig op te laden met het unieke Click’N’Charge systeem.