0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Dame

De Zee Bullet Vibrator Lapis van Dame is een discrete clitoris vibrator die je perfect mee kunt nemen op reis. De vibrator is USB-Oplaadbaar en l..

€ 29,90

De Kip van Dame is een kleine ergonomisch ontworpen siliconen USB-oplaadbare clitoris vibrator. De siliconen bovenkant heeft lichtelijk de vorm van ee..

€ 99,90

De Fin Finger Vibrator van Dame is een zeer discreet seksspeeltje voor vrouwen. De Fin is klein, veelzijdig en wordt tussen de vingers gedragen o..

€ 79,90

De Pom Flexibele Clitoris Vibrator van Dame is een compacte flexibele clitoris vibrator welke prettige in de palm van je hand ligt tijdens gebrui..

€ 109,90

Dame

Wanneer je spreekt over een merk dat seksspeeltjes voor vrouwen produceert dat ook nog eens in het leven is geroepen door vrouwen met als doel het ontwerpen en produceren van seksspeeltjes van ongekende kwaliteit, dan heb je het over Dame. Dame heeft een missie en daarbij wordt er tijd nog moeite gespaard om jou te voorzien van perfect ontworpen seksspeeltjes waarmee je jouw seksuele ervaringen nog intenser beleeft en de intimiteit behouden blijft.