Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130

Dame Luxe Vibrators

De Aer van Dame Products is een elegante orale luchtdruk stimulator. Aer creëert pulserende trillingen van lucht dat met een zachte ronde mond he..

€ 94,90

Het Vegan Arousal Serum van Dame Products is een ph-gebalanceerde formule met natuurlijke ingrediënten welke de clitoris stimuleert met een warme..

€ 29,90

Nieuw Dame Products - Hand & Vibe Cleaner 60 ml Accessoires Dame Products - Hand & Vibe Cleaner 60 ml Accessoires

De Hand & Vibe Cleaner 60 ml van Dame Products is een zachte effectieve toy cleaner met een effectiviteit van 99,9% bij het doden van bacteri..

€ 9,90

De Arc van Dame Products is een USB-oplaadbare vibrator die je zowel inwendig als extern kunt gebruiken. Arc heeft een sterke motor, een fijne za..

€ 114,90

-15% Dame - Kip USB-Oplaadbare Siliconen Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes Dame - Kip USB-Oplaadbare Siliconen Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Kip van Dame is een kleine ergonomisch ontworpen siliconen USB-oplaadbare clitoris vibrator. De siliconen bovenkant heeft lichtelijk de vorm van ee..

€ 84,90 € 99,90

De Zee Bullet Vibrator Lapis van Dame is een discrete clitoris vibrator die je perfect mee kunt nemen op reis. De vibrator is USB-Oplaadbaar en l..

€ 29,90

De eerste hands-free, strap-vrije, niet-intrusieve koppels vibrator.Eva II is een hands-free vibrator die vrouwen stimulatie van de clitoris geeft die..

€ 139,90

De Fin Finger Vibrator van Dame is een zeer discreet seksspeeltje voor vrouwen. De Fin is klein, veelzijdig en wordt tussen de vingers gedragen o..

€ 79,90

De Pom Flexibele Clitoris Vibrator van Dame is een compacte flexibele clitoris vibrator welke prettige in de palm van je hand ligt tijdens gebrui..

€ 109,90

Dame Luxe Vibrators

Dame is opgericht door vrouwen met een doel om fenomenale seks speeltjes te ontwerpen. En dat is ze zeker gelukt. De Dame Vibrators hebben een origineel ontwerp en dat is zeker te zien. Bij Dame gaat het niet alleen om de design van de vibrator maar ook de werking. Zo hebben zij een hands-free vibrator genaamd Eva ontworpen. Deze wordt door de vrouw gedragen en kan gebruikt worden tijdens seks. Hiernaast vind je ook bijvoorbeeld de Kip vibrator. Een van onze favorieten, de Kip heeft een discreet uiterlijk en erg sterke vibraties.

Dame Product: De Missie

Dame product zal zich blijven focussen op het ontwerp en gebruik van vibrators. Het door vrouwen opgericht bedrijf weet wat de belangrijk is bij de moderne vrouw. Dame gebruikt enkel medische siliconen voor hen producten. Deze hebben hierdoor een fluweel zachte feel. Alle Dame Producten hebben een jaar garantie en worden bij defect geheel kosteloos door ons vervangen. Dus zoek jij een nieuwe vibrator voor jezelf? En ben je klaar met het standaard ontwerp van vibrators? Dan is Dame Product zeker iets voor jou.