Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NJOY - Pfun Plug Metalen Buttplug

0 beoordelingen

€ 114,90
Op voorraad

De Pfun Plug van NJOY is een metalen en waterproof buttplug speciaal ontworpen om prostaat te masseren. De prostaat is de mannelijke G-spot, ookwel de P-spot genoemd. De Pfun Plug buttplug masseert de prostaat stevig waardoor u een heerlijke sensatie zult ervaren. De ronde kop van Pfun Plug maakt het inbrengen van de buttplug comfortabel en gemakkelijk. De hals van Pfun Plug Buttplug is slank, zodat de sluitspier de buttplug goed zal omsluiten. Met een body geheel geproduceerd van metaal is d..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Pfun Plug van NJOY is een metalen en waterproof buttplug speciaal ontworpen om prostaat te masseren. De prostaat is de mannelijke G-spot, ookwel de P-spot genoemd. De Pfun Plug buttplug masseert de prostaat stevig waardoor u een heerlijke sensatie zult ervaren. De ronde kop van Pfun Plug maakt het inbrengen van de buttplug comfortabel en gemakkelijk. De hals van Pfun Plug Buttplug is slank, zodat de sluitspier de buttplug goed zal omsluiten.

Met een body geheel geproduceerd van metaal is de Pfun Plug niet alleen zeer hygienisch en waterproof, maar kunt u er ook voor kiezen om de plug vooraf te verwarmen of te koelen voor een extra sensueel gevoel. Met de handige handgreep is de Pfun Plug gemakkelijk en veilig in te brengen en te verwijderen. De Pfun Plug is geschikt om solo te gebruiken, maar is ook spannend om samen van te genieten. De ergonomische vorm van Pfun Plug zorgt ervoor dat u met precisie op uw gevoelige plekje gestimuleerd wordt, wat gegarandeerd leidt tot een intens orgasme.

Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en snel met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Metaal
Lengte: 8,9 cm

Diameter Kop: 3,2 cm

Gerelateerde producten