Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Deluxe Perfect Plug Zwart

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Deluxe Perfect Plug precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen.  De Deluxe Perfect Plug heeft een taps toelopende top voor makkelijke toegang, een kop die extra sensatie biedt en een smalle hals die het mogelijk maakt voor uw spieren om de Plug volledig te omsluiten en vast te houden. Het ergonomische ontwerp van de basis zorgt ervoor dat de Plug niet te ver naar binnen kan gaan, terwijl hij nog steeds goed en c..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Deluxe Perfect Plug precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen. 

De Deluxe Perfect Plug heeft een taps toelopende top voor makkelijke toegang, een kop die extra sensatie biedt en een smalle hals die het mogelijk maakt voor uw spieren om de Plug volledig te omsluiten en vast te houden. Het ergonomische ontwerp van de basis zorgt ervoor dat de Plug niet te ver naar binnen kan gaan, terwijl hij nog steeds goed en comfortabel past.

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water .

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 13.5 cm
Breedte: 3.5 cm

Gerelateerde producten