Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Sensuva - Insane Arousal Glide Caramel Apple 125 ml

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

De Insane Arousal Glide Caramel Apple 125 ml is het meest intense stimulatie middel voor vrouwen dat er bestaat. Wanneer het ingebracht wordt in de vagina, wordt deze fijn verwarmd wat resulteert in een zeer opgewonden gevoel door het gehele lichaam. De creme heeft naast het effect dat ervaren wordt nadat het binnenin de vagina aangebracht wordt ook effect wanneer het aangebracht wordt op de clitoris. Geniet van de wilde achtbaan en sensaties tijdens je solo avontuurtjes of maak de vrijpartij me..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sensuva - ON Arousal Balsem Voor Haar

€ 24,90

BestellenToegevoegd
Sensuva - ON Arousel Gel for Her Ice

€ 29,90

BestellenToegevoegd
Sensuva - Insane Arousal Glide Hot Butter Rum 125 ml


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Insane Arousal Glide Caramel Apple 125 ml is het meest intense stimulatie middel voor vrouwen dat er bestaat. Wanneer het ingebracht wordt in de vagina, wordt deze fijn verwarmd wat resulteert in een zeer opgewonden gevoel door het gehele lichaam. De creme heeft naast het effect dat ervaren wordt nadat het binnenin de vagina aangebracht wordt ook effect wanneer het aangebracht wordt op de clitoris. 

Geniet van de wilde achtbaan en sensaties tijdens je solo avontuurtjes of maak de vrijpartij met je partner nog intenser. De Sensuva Insane is hybride gebasseerd en is long-lasting, heeft een hydraterende werking en voelt nooit plakkering aan. Ook is er geen gebruik gemaakt van menthol en zijn er geen schadelijke stoffen aanwezig.

Kenmerken
Inhoud: 125 ml
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten