• Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml Accessoires

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

  • € 18,90
Hot Stuff's Keuze
  • Veilig voor lichaam en speeltjes
  • Glijmiddel op waterbasis
  • Fris reinigende toy cleaner
  • Fijn pakket voor dagelijks gebruik
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Hot Stuff

SHARE:

Product vergelijk

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml
De Waterbasis Glijmiddel van Hot Stuff is een door ons zelf ontworpen glijmiddel om u en uw speeltjes van langdurig plezier te voorzien. Het gebruik van glijmiddel is aan te raden wanneer u wat vaginale droogte ervaart, bij anaal plezier en bij solo of gezamenlijk plezier en/of wanneer u gebruik maakt van een seksspeeltje.

Hot Stuff raadt u ten alle tijden aan om gebruik te maken van glijmiddel op waterbasis wanneer u deze gebruikt in combinatie met een seksspeeltje. Dit omdat veel seksspeeltjes een silicone body hebben waardoor ze extra veilig en comfortabel zijn, maar wanneer u silicone glijmiddel op een silicone speeltje gebruikt zult u al snel merken dat de huid van uw speeltje (door de reactie van silicone op silicone) gaat verpulveren. Er is overigens geen sprake van schade voor u, maar om de levensduur van uw speeltje zo lang mogelijk te maken is het verstandig om daarom altijd gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis.

Hot Stuff Waterbasis Glijmiddel is te gebruiken met alle speeltjes en condooms, is geurloos, smaakloos, kleurloos, vetvrij en dermatologisch getest. U brengt eenvoudig de gewenste hoeveelheid aan op het door u gewenste oppervlak en uw plezier kan beginnen. De Hot Stuff Waterbasis Glijmiddel is ook geschikt om te gebruiken als massage olie en is extra dik waardoor het zich goed hecht aan speeltjes en zijn u en/of uw partner verzekerd van ultiem genot.

Kenmerken
Inhoud: 150ml
Basis: Water
Bodysafe: Ja
Geur: Nee

Hot Stuff - Antibactiële Toy Cleaner 150ml
Na gebruik van uw seksspeeltje is het in verband met hygiene van belang dat u deze reinigt na gebruik. De Antibacteriële Toy Cleaner van Hot Stuff helpt u daarbij. De Hot Stuff Toy Cleaner is antibacterieel waardoor de levensduur van uw favoriete siliconen seksspeeltjes aanzienlijk wordt verlengd.

De Hot Stuff Toy Cleaner is geschikt om te gebruiken met al uw seksspeeltjes en geeft een frisse geur na reiniging. U sprayt de toy cleaner rijkelijk over het speeltje en neemt een schone doek waarmee u het speeltje schoon wrijft. Hierna is uw speeltje geheel hygienisch gereinigd en kunt u de volgende keer weer genieten van een schoon speeltje.

Kenmerken
Inhoud: 150ml
Geur: Fris
Bodysafe: Ja

Beoordelingen

Laatst Bekeken

Hot Stuff - Toy Cleaner &..

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150mlDe Waterbasis Glijmiddel van Hot Stuff is een door ons zelf ontworpen glijmiddel om u en uw speeltjes van ..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 18,90