Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

PalmPower - PalmSensual Set

4 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

De PalmPower opzetstukken zijn een sensuele toevoeging aan jouw PalmPower van Swan. De Palm Sensual set bestaat uit een Palm Onder en een Palm Duaal opzetstuk. De Palm Onder heeft een ronde flexibele hals voor een heerlijke G-spot stimulatie. De Palm Duaal geeft je dubbel plezier met twee uiteinden waarvan één de G-spot verwent en de ander de clitoris. Je zet de opzetstukken gemakkelijk op jouw PalmPower door de al aanwezige silicone kap van de PalmPower te verwijderen en de PalmSensual te be..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Power Bullet - PalmPower Wand Massager

€ 69,90

BestellenToegevoegd
Palmpower - PalmBody Set

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De PalmPower opzetstukken zijn een sensuele toevoeging aan jouw PalmPower van Swan. De Palm Sensual set bestaat uit een Palm Onder en een Palm Duaal opzetstuk. De Palm Onder heeft een ronde flexibele hals voor een heerlijke G-spot stimulatie. De Palm Duaal geeft je dubbel plezier met twee uiteinden waarvan één de G-spot verwent en de ander de clitoris.

Je zet de opzetstukken gemakkelijk op jouw PalmPower door de al aanwezige silicone kap van de PalmPower te verwijderen en de PalmSensual te bevestigen. Beide opzetstukken zijn geproduceerd van 100% bodysafe silicone en bevatten geen weekmakers. Door de super zachte silicone voelt de Palm Sensual zet zacht aan op de huid en ben je verzekerd van heerlijke meerdere orgasmes.

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten