0
  • Magic Motion - Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator Vrouwen Speeltjes
  • Magic Motion - Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator Vrouwen Speeltjes
  • Magic Motion - Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator Vrouwen Speeltjes

Magic Motion - Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator

  • € 74,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator van Magic Motion is een multifunctioneel seksspeeltje voor vrouwen waarbij zowel de C-Spot en G-Spot gestimuleerd worden. Met twee krachtige afzonderlijk geplaatste motoren zijn de C-Spot en G-Spot zowel tegelijk als afzonderlijk te stimuleren met geweldige vibraties. De Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator is speciaal ontworpen voor lovers die dol zijn op avontuur in het openbaar en niet vies zijn van wat ondeugende streken. Eidolon voelt zacht aan op de huid dankzij de premium siliconen coating. Hierdoor is de stimulator ook volledig waterproof en natuurlijk bodysafe. In slechts 2 uur is de Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator volledig opgeladen.

De Eidolon wordt bestuurd via de gratis en geheel veilige Magic Motion App welke eenvoudig te besturen is via de smartphone of Pad. Via de Magic Motion App vibreert Eidolon op het ritme van muziek, kun je gebruik maken van voice control, geniet je van de voorgeprogrammeerde patronen of maak je vibraties helemaal zelf precies zoals jij ze lekker vindt. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 8.6 cm
Vibraties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar
Frequency: 8000 rmp tot 10000 rmp
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken

De Eidolon Bluetooth C-Spot en G-Spot Stimulator van Magic Motion is een multifunctioneel seksspeeltje voor vrouwen waarbij zowel de C-Spot en G-..

€ 74,90