Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Kiiroo - Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator

0 beoordelingen

€ 148,90
Op voorraad

De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator van Kiiroo is een interactief op afstand bestuurbaar seksspeeltje voor vrouwen en stimuleert zowel de clitoris als de G-Spot. In combinatie met de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic masturbator heb je als stel op afstand de tijd van je leven. De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator en de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Masturabtor kunnen via wi-fi met elkaar verbinden waardoor je synchroon van stimulatie kunt genieten. De masturbator en vibrator werke..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator van Kiiroo is een interactief op afstand bestuurbaar seksspeeltje voor vrouwen en stimuleert zowel de clitoris als de G-Spot. In combinatie met de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic masturbator heb je als stel op afstand de tijd van je leven. De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator en de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Masturabtor kunnen via wi-fi met elkaar verbinden waardoor je synchroon van stimulatie kunt genieten. De masturbator en vibrator werken interactief met elkaar zodat ze op elkaar reageren en daarnaast kun je ook elkaars seksspeeltje op afstand bedienen. De LED lampjes op de vibrator zorgen voor een visuele feedback op het ritme van de vibraties.

De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator is gespecialiseerd in zeer gevoelige sensaties. De vibrator heeft een krachtige motor waarmee je een zeer goede stimulatie zult ervaren. Des te harder de vibraties, des te sterker het lichaam hier op reageert. De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator reageert op haar beurt dan weer met spannende speelse afwisselende vibraties. Het is een seksspeeltje dat niet alleen interactief op afstand werkt, maar ook reageert op de reacties van jouw lichaam. De Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator heeft een bodysafe siliconen coating waardoor de vibrator zacht aanvoelt op de huid. De vibrator is uiteraard geheel USB-oplaadbaar en waterproof.

Om het nog spannender te maken beschikt de Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator ook technologie waarmee je van interactieve content kunt genieten, zoals 2D of adult VR.
Voor extra plezier en comfort raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone, ABS
Lengte: 18 cm
Diameter: 3.4 cm
Gewicht: 424g
Power: USB-Oplaadbaar
Oplaadtijd: 2.5 uur
Gebruikerstijd: 1.5 uur
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Combineer en bespaar...
Kiiroo - Ohmibod Fuse For Kiiroo Interactieve Vibrator
+
Kiiroo - Onyx 2 Teledildonic Masturbator

5% korting
op de combinatie
€ 367,80
€ 349,41
Gerelateerde producten