• Real Feel Deluxe - 9 Blanke Dildo Met Zuignap 21cm Vrouwen Speeltjes
  • Real Feel Deluxe - 9 Blanke Dildo Met Zuignap 21cm Vrouwen Speeltjes
  • Real Feel Deluxe - 9 Blanke Dildo Met Zuignap 21cm Vrouwen Speeltjes
  • Real Feel Deluxe - 9 Blanke Dildo Met Zuignap 21cm Vrouwen Speeltjes

Real Feel Deluxe - 9 Dildo Met Zuignap 21cm

  • € 64,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

Geniet van de van fluweel zachte , levensechte huid met deze ongelooflijk realistische dildo. Zorgvuldig ontworpen met een uitgesproken kop, opgezette aderen, vrij hangende ballen, de super levensechte vormen, texturen en kleuren van deze dildo laten hem echt aanvoelen en uitzien, zoals echte werk! Gemaakt met ftalaat-vrij Fanta Flesh, dit knijpbaar materiaal bootst de zachtheid van echte huid na en is volledig veilig in gebruik.

De ultra sterke zuignap plakt op vrijwel elk glad en plat oppervlak voor een goede beurt tegen de muur! Plak het op de vloer, muur, tegel of bedpost. De supersterke zuignap blijft veilig op zijn plaats tijdens elke gepassioneerde stoot, zelfs wanneer de passie heviger wordt en beschikt over een ontspanner voor het eenvoudig loslaten van de oppervlakte. Draag deze vibrerende dildo met elke Fetish Fantasy Series harnas voor de meest comfortabele en realistische strap - on ervaring !

Zorg na het plaatsen van de batterijen dat de dop erg goed strak opgeschroefd zit. De dildo kan onmiddellijk de krachtige vibraties bieden die u de meest intense orgasme ooit laat ervaren! Wilt u de vibratie stoppen, schakel de dildo simpelweg uit door de dop los te schroeven.

Neem deze volledig waterdicht dildo in de douche, bubbelbad of spa en maak het badderen een genot om te doen! Gebruik veel vochtig glijmiddel voor een extra natte en wilde ervaring. Schoonmaken is na gebruik gemakkelijk met Pipedream Toy Cleaner en warm water.

Inbrengbare lengte : 21 cm
Breedte : 5 cm
Batterijen: 2x AA (Niet inbegrepen)

Beoordelingen

Laatst Bekeken