0
  • Sportsheets - Strap-On Korset Met Rood Kant Vrouwen Speeltjes
  • Sportsheets - Strap-On Korset Met Rood Kant Vrouwen Speeltjes

Sportsheets - Strap-On Korset Met Rood Kant

  • € 49,90
Maak je bestelling compleet:
Sportsheets - Femme Flared Base Rubber Dildo

Femme Flared Base Rubber Dildo

€ 44,90

Sportsheets - Flare Flared Base Silicone Dildo

Flare Flared Base Silicone Dildo

€ 54,90

Sportsheets - Skyn Flared Base Silicone Dildo

Skyn Flared Base Silicone Dildo

€ 69,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Het Rode Kanten Korset van Sportsheets is een prachtig rode strap-on welke u als een slip draagt, maar als extra afwerking aan de achterkant het uiterlijk van een korset heeft. U kunt het korset aantrekken als een slipje, maar aan de achterkant kunt u de maat bijstellen door middel van de satijnen vetersluiting. Zo is het Rode Strap-On Korset geschikt voor dames met wat bredere heupen en mooie rondingen. De strap-on is op 3 manieren bij te stellen tot de gewenste maat en kan in omtrek tot 152 centimeter worden uitgeschoven.

Het korset is prachtig afgewerkt met kant en heeft daarom een extra klassieke uitstraling. Sportsheets heeft een complete lijn dildo's welke u aan de strap-on kunt vastmaken zoals de Flared Base Dildo, Boy Next Door Dildo en de Skyn Flare Dildo. De strap-on heeft een verstelbare (verborgen) vergrendeling waarmee u de dildo extra stevig vast kunt zetten. Het materiaal voelt comfortabel op de huid, is bodysafe en kan gewassen worden in de wasmachine. Voor extra plezier heeft de strap-on een tunnel waarin u een vibrerende bullet zou kunnen plaatsen.

Kenmerken
Materiaal: Nylon, Kant
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Rubberen O-Ringen: 3.8 cm, 4.8 cm & 5.1 cm

Laatst Bekeken

Het Rode Kanten Korset van Sportsheets is een prachtig rode strap-on welke u als een slip draagt, maar als extra afwerking aan de achterkant het uiter..

€ 49,90