Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Cal Exotics - Inspire Silicone 5 Stuks Dilator Set

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

De Inspire Silicone 5 Stuks Dilator Set uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties is een uniek vrouwen seksspeeltje waarbij de set bestaat uit vaginale dilators ter versterking van de vagina. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor dames die pas een kindje hebben gebaard en de comfort van penetratie langzaam willen opbouwen, maar de set is ook ideaal voor dames met vaginisme. De set bestaat uit 5 dilators met elk een eigen maat, van heel klein naar wat groter. Zo kun je stap voor s..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Inspire Silicone 5 Stuks Dilator Set uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties is een uniek vrouwen seksspeeltje waarbij de set bestaat uit vaginale dilators ter versterking van de vagina. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor dames die pas een kindje hebben gebaard en de comfort van penetratie langzaam willen opbouwen, maar de set is ook ideaal voor dames met vaginisme

De set bestaat uit 5 dilators met elk een eigen maat, van heel klein naar wat groter. Zo kun je stap voor stap wennen aan penetratie en kun je op je eigen tempo weer comfortabel worden met seksuele activiteit. De Inspire Silicone 5 Stuks Dilator Set is geproduceerd van hoogwaardige silicone waardoor de dilators prettig zacht aanvoelen op de huid, waterproof zijn en uiteraard bodysafe zijn.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Gerelateerde producten