Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - Beginner's 6pc. Cupping Set

1 beoordelingen

€ 39,90
Op voorraad

Ervaar de sensatie van een volle zuigingskracht met deze Beginner’s 6pc. Cupping Set. Deze moderne cups van plastic zijn gebaseerd op ouderwetse Chinese gebruiken, en zijn in staat om jouw hot spots te stimuleren als nooit tevoren. De zuigende actie bevordert subtiel de bloedstroom  en stimuleert elk lichaamsdeel: gegarandeerd een uniek gevoel zoals je dat nog nooit hebt gehad. De cups kunnen overal op je lichaam geplaatst worden, maar voelen vooral goed op je tepels, clitoris, billen of elke an..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Ervaar de sensatie van een volle zuigingskracht met deze Beginner’s 6pc. Cupping Set. Deze moderne cups van plastic zijn gebaseerd op ouderwetse Chinese gebruiken, en zijn in staat om jouw hot spots te stimuleren als nooit tevoren. De zuigende actie bevordert subtiel de bloedstroom  en stimuleert elk lichaamsdeel: gegarandeerd een uniek gevoel zoals je dat nog nooit hebt gehad. 

De cups kunnen overal op je lichaam geplaatst worden, maar voelen vooral goed op je tepels, clitoris, billen of elke andere erogene zone! Elke cup heeft een ingebouwd speldje om de druk op ieder moment weg te nemen. Voor gebruik moet je eerst wat glijmiddel (of water) of het gewenste lichaamsdeel smeren om daarna het flexibele slangetje aan het ventiel op de cup te plaatsen. Bevestig daarna de cup en grijp de EZ-grip trekker: de huid van je onderdaan zal bol staan van plezier. Als je het gewenste resultaat hebt bereikt verwijder je het slangetje. Wanneer je het genoeg vindt hoef je alleen maar het speldje aan te trekken om de druk weg te nemen. 

Deze set is perfect voor BDSM of voor een kinky fetish massage. Zodra je de cup weghaalt, ontstaat er een rode plek waar hij heeft gezeten. Pomp wel voorzichtig: te hard pompen kan zorgen voor een pijnlijk zuigzoen-effect. 

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten