0
  • ElectraStim - Flick Duo Stimulator Unit SM
  • ElectraStim - Flick Duo Stimulator Unit SM
  • ElectraStim - Flick Duo Stimulator Unit SM
  • ElectraStim - Flick Duo Stimulator Unit SM

ElectraStim - Flick Duo Stimulator Unit

  • € 244,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Aura Elektroseks Plug Pro

Aura Silicone Noir Multi-Purpose Pro

€ 54,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De ElectraStim Flick Duo Stimulator Unit is werelds eerste oplaadbare electro seks machine met twee afzonderlijke kanalen. Ideaal voor stellen en power players die graag meer speeltjes tegelijkertijd willen gebruiken. Met de Flick Duo kunt u maar liefst 4 uni-polar of 2 bi-polaire elektroden tegelijkertijd gebruiken. Elk kanaal kunt u afzonderlijk bedienen, waardoor u meer controle heeft over de verschillende sensaties die u ervaart. En zo kunt u de intimiteit tussen u en uw partner nog heftiger maken.

Met 8 patronen en 4 motion-activated Flick settings kunt u meer dan 25 intensiteit levels ontdekken en heeft u meer dan genoeg keuze om de grenzen van u en uw partner te verkennen en verleggen. De Flick Duo Stimulator Unit is klein in formaat, maar groot in functie. Hij heeft een mooi slank uiterlijk en een intuïtief elektrostimulatie besturingsysteem. De ElecatraStim Flick Duo Unit omvat alles wat u nodig heeft voor een spannende avond, inclusief de 4 best verkochte ElectraPads  en is dus direct klaar om te gebruiken.

Laatst Bekeken

De ElectraStim Flick Duo Stimulator Unit is werelds eerste oplaadbare electro seks machine met twee afzonderlijke kanalen. Ideaal voor stellen en powe..

€ 244,90