0
  • ElectraStim - Aura Elektroseks Plug Pro SM
  • ElectraStim - Aura Elektroseks Plug Pro SM
  • ElectraStim - Aura Elektroseks Plug Pro SM
  • ElectraStim - Aura Elektroseks Plug Pro SM

ElectraStim - Aura Elektroseks Plug Pro

  • € 54,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

ElectraStim - Flick Stimulator Unit

Flick Stimulator Pack

€ 134,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Aura Elektroseks Plug Pro van ElectraStim is een ideaal electro seksspeeltje voor beginners. De Plug is klein, heeft een simpele vorm en is gemakkelijk in te brengen en voor langere periode te dragen. De Plug is zowel geschikt voor anaal als vaginaal gebruik en is daarom een unisex speeltje. 

Het anker aan de onderzijde verzekerd u ervan dat de Plug veilig en zonder problemen gebruikt kan worden voor anale avontuurtjes. Met zijn vullende vorm en robuuste kop bent u verzekerd van een heerlijke G-spot of P-Spot (prostaat) massage. De body van de Aura Elektroseks Plug Pro is stevig en heeft een silicone skin, waardoor de Plug heerlijk zacht aanvoelt op de huid en bodysafe is.

De Aura Plug Pro is natuurlijk niet zomaar een seksspeeltje, maar kan aangesloten worden op het Flick Stimulator Pack waarna uw "gewone" seksspeeltje wordt omgetoverd tot een electro seksspeeltje. Zo geeft hij zowel vaginaal als anaal veilige stroomstootjes af waardoor u pulserende en samentrekkende sensaties zult ervaren.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 7.6 cm
Bodysafe: Ja
Elektroseks: Ja

Laatst Bekeken

De Aura Elektroseks Plug Pro van ElectraStim is een ideaal electro seksspeeltje voor beginners. De Plug is klein, heeft een simpele vorm en is gemakke..

€ 54,90