Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NS Novelties - Renegade Bondage Halsband Met Ketting

0 beoordelingen

€ 22,90
Tijdelijk Uitverkocht

Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De LURenegade Bondage Halsband Met Ketting is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade Halsband Met Ketting zorgt ervoor dat je partner geen kant meer op kan en jouw leiding moet volgen. De Bondage Halsband Met Ketting is geschikt voor zo..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
NS Novelties - Renegade Bondage Handboeien

€ 22,90

BestellenToegevoegd
NS Novelties - Renegade Ball Gag

€ 14,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De LURenegade Bondage Halsband Met Ketting is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade Halsband Met Ketting zorgt ervoor dat je partner geen kant meer op kan en jouw leiding moet volgen. De Bondage Halsband Met Ketting is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je brengt de Renegade Bondage Halsband Met Ketting eenvoudig rondom de hals aan, waarbij de binnenzijde zacht aanvoelt op de huid, waarna de banden elkaar feilloos over elkaar heen sluiten met een stevig klittenband. Met het kliphaakje kun je de halsband en ketting van elkaar losmaken om ze afzonderlijk te dragen of om aan een ander object vast te maken. 

Kenmerken
Materiaal: Vinyl
Bodysafe: Ja
Sluiting: Klittenband
Gerelateerde producten