0
  • Renegade - Collar
  • Renegade - Collar

NS Novelties - Renegade Bondage Halsband Met Ketting

  • € 22,90
Maak je bestelling compleet:
NS Novelties - Renegade Bondage Handboeien

Wrist Cuffs

€ 22,90

NS Novelties - Renegade Ball Gag

Ball Gag

€ 14,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De LURenegade Bondage Halsband Met Ketting is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade Halsband Met Ketting zorgt ervoor dat je partner geen kant meer op kan en jouw leiding moet volgen. De Bondage Halsband Met Ketting is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je brengt de Renegade Bondage Halsband Met Ketting eenvoudig rondom de hals aan, waarbij de binnenzijde zacht aanvoelt op de huid, waarna de banden elkaar feilloos over elkaar heen sluiten met een stevig klittenband. Met het kliphaakje kun je de halsband en ketting van elkaar losmaken om ze afzonderlijk te dragen of om aan een ander object vast te maken. 

Kenmerken
Materiaal: Vinyl
Bodysafe: Ja
Sluiting: Klittenband

Laatst Bekeken

Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De LURenegade Bondage Halsband Met Ketting is een SM Se..

€ 22,90