Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - Ultimate Bed Bondage Set

0 beoordelingen

€ 84,90
Op voorraad

Droom jij ook van vastgebonden worden aan je bed, maar wat als je bed geen bedspijlen heeft? Transformeer je bed met de Ultimate Bed Restraint System. Deze eenvoudig te installeren bondage set heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van fetisj en genot in je eigen slaapkamer, met behulp van het bed dat je al hebt! Dit veelzijdige bevestigingssysteem is voorzien van twee grote nylon riemen die rond je hoofdeinde en voeteneinde een verbinding maken met 4 kettingen en pols- en enkelboeien. ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Fetish Fantasy - Beaded Metal Flogger Zweep

€ 34,90

BestellenToegevoegd
Fetish Fantasy - Ball Gag Training Systeem

€ 17,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Droom jij ook van vastgebonden worden aan je bed, maar wat als je bed geen bedspijlen heeft? Transformeer je bed met de Ultimate Bed Restraint System. Deze eenvoudig te installeren bondage set heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van fetisj en genot in je eigen slaapkamer, met behulp van het bed dat je al hebt!

Dit veelzijdige bevestigingssysteem is voorzien van twee grote nylon riemen die rond je hoofdeinde en voeteneinde een verbinding maken met 4 kettingen en pols- en enkelboeien. Elke spanband is voorzien van 6 metalen ringen die kunt bevestigen waar je maar wilt. Uitgebreide bondage mogelijkheden zonder ingewikkelde knopen of met behulp van hardware! De kit kan gebruikt worden met elke maat matras en zit in no time in elkaar!

De pols- en enkelboeien zijn makkelijk aan te passen aan de maat van je polsen of enkels, zodat je nieuwe posities, waarvan je dacht dat ze nooit mogelijk waren, kunt uitproberen. Gebruik je fantasie..!

- Verstelbare banden voor hoofd- en voeteneinde
- 12 Ringen voor honderden Bondage Combinaties
- 4 Verstelbare kettingen
- Comfortabele Pols en Enkelboeien
- Gratis Satijn LOVE Masker 

Gerelateerde producten