Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Bijoux Indiscrets - Magnifique Ketting Met Zweep

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

De Magnificique Ketting Met Zweep van Bijoux Indiscrets ontwaakt uw fantasie zodra u de metalen ketting en zweep op uw huid voelt. Deze luxueuze ketting met zweep is geschikt voor elke ondeugende gelegenheid waarbij u gehoorzaam bent aan uw zintuigen. U kunt de ketting en zweep namelijk afzonderlijk van elkaar dragen en gebruiken, waarbij ze functioneren als elegante hals versiering en uitdagend S&M speeltjeGeef uw zintuigen en uw partner iets om naar uit te kijken. Een classy dame bij het diner..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Body Mist

€ 34,90

BestellenToegevoegd
Bijoux Indiscrets - Magnificique Handboeien

€ 29,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Magnificique Ketting Met Zweep van Bijoux Indiscrets ontwaakt uw fantasie zodra u de metalen ketting en zweep op uw huid voelt. Deze luxueuze ketting met zweep is geschikt voor elke ondeugende gelegenheid waarbij u gehoorzaam bent aan uw zintuigen. U kunt de ketting en zweep namelijk afzonderlijk van elkaar dragen en gebruiken, waarbij ze functioneren als elegante hals versiering en uitdagend S&M speeltje

Geef uw zintuigen en uw partner iets om naar uit te kijken. Een classy dame bij het diner, maar een sexy S&M meesteres wanneer u de slaapkamer betreed.

Kenmerken
Materiaal: Metaal
Kleur: Goud
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten