Patty | July 28, 2022

Seksspeeltjes en Schiphol Airport

Bij ons in de winkel komen zowel veel toeristen, als lokale Amsterdammers, maar ook dagjes mensen vanuit het hele land die een seksspeeltje komen kopen met als doel deze mee te nemen op vakantie. 

Dat hoeft trouwens niet een seksspeeltje te zijn, het kan ook iets zijn zoals leuke spelletjes om de vakantie-seks net een beetje extra spanning en sensatie te geven. Mensen die van plan zijn te vliegen naar hun vakantiebestemming stellen mij 9 van de 10 keer daarbij de vraag: moet ik mijn seksspeeltjes uit de koffer halen bij de douane op Schiphol? Reizen met alleen handbagage is natuurlijk hartstikke handig, want je landt en hop je vakantie is praktisch al begonnen wanneer je in volle vaart langs de bagageband holt. Maar dan moet je wel je seksspeeltjes in je koffer doen en het idee dat je die misschien wel uit je koffer moet halen bij de douane jaagt velen de stuipen op het lijf.


Dat snap ik heel goed, het is mij zelfs een keer overkomen. Onze Hot Stuff winkel in Amsterdam noem ik altijd de Jamin voor volwassenen, bomvol met allemaal leuke dingen en een rondje door de zaak om te zien wat ik meeneem op vakantie is dan ook eerder regel dan uitzondering. En deze bewuste vakantie gingen er dan ook verschillende seksspeeltje mee zoals de Power Bullet PalmPower Wand Massager en ook een metalen butt plug van Diogol. Afijn, aangekomen bij de douane moest ik inderdaad alles wat een oplader had zoals telefoon en laptop in de bak op de band gooien en je raadt het al; zo ook mijn vibrator. Je snapt dat dat voor mij als seksspeeltjes-verkoopster appeltje eitje is, daar word ik niet warm of koud van. Wat ik vergeten was, was dat je metaal natuurlijk ook niet zomaar in je koffer mag laten zitten. Afijn, de koffer gaat door de scanner en bam; metaal! Dus de douane medewerkster pikt mij eruit, opent mijn koffer en ziet de Diogol (in verpakking). Ze had geen idee wat het was, pakt het doosje, steekt het nog net niet boven haar hoofd uit en zegt best wel hard: “mevrouw wat is dit?”, waarop ik enthousiast en net zo luid zeg “dat is een seksspeeltje die je in je kont stopt!”. Ik heb nog nooit een douane-medewerker zo snel rood zien aanlopen en binnen 1 seconde was m’n koffer weer dicht en mocht ik verder.


Mocht je nu klamme handen hebben en heb je meteen je seksspeeltjes uit je koffer gehaald, geen zorgen. Dit is een aantal jaar geleden en tegenwoordig hoef je elektronica niet meer uit je koffer te halen op Schiphol en dus ook je seksspeeltjes niet. Die Diogol is een ander verhaal, want who knows of je plannen hebt om een vliegtuig te kapen met een metalen buttplug als je wapen. Metalen seksspeeltjes dus liever wel thuis laten als je jezelf en/of een onschuldige douane-medewerker geen paniekaanval wilt bezorgen. Dat gezegd hebbende; seksspeeltjes in welke vorm of maat dan ook zijn natuurlijk geen dingen waar je je voor hoeft te schamen. Dus leef je beste leven, neem je favo sekstoy mee op vakantie en geniet met volle teugen!

Patty

Hey, hallo! Mijn naam is Patty en ik werk al 7 jaar bij Hot Stuff. Ik ben een manusje van alles en je vind me dan ook in de winkel als je langs komt, regel ik van alles voor de webshop zoals teksten schrijven, sale, nieuwe sextoys en kun je mij en onze seksshop mascotte Dude volgen op Instagram via meid_mop_en_een_seksshop Ik heb een spw4 diploma en studeerde communicatie, filmstudies en filosofie. Voor Hot Stuff had ik een eigen wedding planner bedrijf. Wat ik belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat goed voelt en zo leidde mijn pad naar Hot Stuff. Ik help je graag bij het vinden van seksspeeltjes en met mijn jarenlange ervaring en open benadering weet ik iedereen op diens gemak te stellen en ga je altijd tevreden en blij naar huis. Schrijven doe ik ook graag. Volg vooral al mijn schrijfsels hier op de Hot Stuff blog en onze instagram voor alle ins en outs over alles wat met seks te maken heeft.

0 Opmerkingen


Start de discussie...


Als u een opmerking wilt achterlaten of op berichten wilt reageren, alstublieft log in