10% Korting op alles
Met Kortingscode: Happy10

Lovense Lush 3 Eitje vs Lovense Dolce Vibrator: wat is het verschil?

Lovense Lush 3 Eitje vs Lovense Dolce Vibrator: wat is het verschil?

Dolce is een nieuw seksspeeltje van Lovense en deze heeft qua looks wat weg van de Lush 3. De Lovense Dolce ging eerder door het leven als Quake trouwens, maar die naam mochten ze niet gebruiken vandaar dat het nu de Lovense Dolce is. Omdat Lovense mega enthousiast was over hun nieuwe product en er daar meteen een heleboel van had geleverd kan het zo zijn dat op het doosje nog steeds Quake staat, maar dat terzijde. Als je niet op de hoogte bent van seksspeeltjes zou je misschien kunnen denken dat Lovense twee keer hetzelfde seksspeeltje op de markt heeft gebracht, maar niets is minder waar en ik zal je uitleggen wat dan precies de overeenkomsten en verschillen en zijn tussen de Lovense Lush 3 en de Lovense Dolce.

Lovense Lush 3 en Dolce zijn beiden op afstand bestuurbare vagina sextoys 

Lovense staat natuurlijk wereldwijd bekend om haar sex tech toys, oftewel: op afstand bestuurbare sextoys. Die maken ze in allerlei verschillende smaken, voor de vagina, clitoris, penis, anus en de prostaat. Zo is er dus voor ieder wat wils, maar we richten ons hier nu op de Lush 3 en de Dolce. Want zoals we al zeiden, ze lijken op elkaar en hebben daarom overeenkomsten, maar zeker ook verschillen. Ze hebben namelijk allebei een andere functie. Waar de Lovense Lush 3 zich richt op de G-spot, is Lovense Dolce speciaal gemaakt om zowel de G-spot als de clitoris te stimuleren. Of zoals Lovense het zelf graag zegt, met Dolce zul je genieten van een blended orgasm. Dat betekend zoveel als dat ze hun best hebben gedaan een sekstoy te ontwikkelen die je zowel via de clitoris als G-spot laat genieten van een sensationeel orgasme. En daar zit dus meteen de crux, Lush 3 gebruik je voor enkel G-spot massage en Dolce pak je erbij wanneer je tegelijk van G-spot en clitoris stimulatie wilt genieten. De functie van deze Lovense vibrators is dus net wat anders. Wat ze wel met elkaar gemeen hebben; je kunt ze met je telefoon via de Lovense App op afstand (laten) besturen en je kunt zelfs je eigen vibraties ontwerpen. Wellkom in de seksspeeltjes future!


Lovense speeltjes op Chaturbate

Wist je dat de Lovense seksspeeltjes een dikke hit zijn op erotische webcam sites zoals Chaturbate? Misschien heb je weleens naar erotische webcam filmpjes gekeken en dan zie je weleens een roze touwtje uit een vagina hangen, toch? Dat is 9 van de 10 keer een Lovense Lush toy. Alle Lovense seksspeeltjes kunnen namelijk met vibraties op geluid reageren. En je weet dat wanneer de sekswerkers op webcam-sites “tokens” (een betaling) krijgen dat er dan een geluidje afgaat, daar reageert de vibrator dan weer op met vibraties. 

Vibrerend eitje vs. duale vibrator

Lush 3 is een vibrerende bullet en Lovense Dolce is een duale vibrator. Een vibrerende bullet zoals Lush 3 heeft dus slechts één motor. Een vibrerende bullet noemen we in de wondere wereld van seksspeeltjes trouwens ook wel een vibrerend eitje. Het lijkt immers op een ei, met daaraan dan een touwtje (het staartje). Je brengt het vibrerende eitje van de Lush 3 in de vagina in en dan zit ze als het goed is tegen de G-spot aan en zo ervaar je dan vibrerende stimulatie op je G-spot. Het staartje van de Lush 3 blijft buiten de vagina en deze gebruik je om het vibrerende eitje uit te nemen, zoals je bijvoorbeeld ook een tampon uit de vagina trekt. De Lovense Dolce is een duale vibrator en dit houdt in dat ze twee afzonderlijk geplaatste motoren heeft, want zoals we al eerder zeiden; de Dolce stimuleert zowel de clitoris als de G-spot met vibraties. Dolce’s G-spot stimulator heeft wel dezelfde vorm als het vibrerende eitje van de Lush 3 en Dolce is dan ook de meer uitgebreide versie van de Lush 3. Het is natuurlijk maar net wat jij lekker vindt en het is ook belangrijk dat je dit in je achterhoofd houdt bij het uitkiezen van een seksspeeltje dat past bij jouw behoeften.


Solo-Pleasure vs. Couple-Pleasure

Dolce is overigens geen stellen vibrator in de klassieke zin zoals je deze bijvoorbeeld van We-Vibe kent. De We-Vibe stellen vibrators zijn gericht op vagina-penis koppels waarbij je de U-vormige vibrator inbrengt en er nog ruimte is voor penetratie. De U-vormige stellen vibrators hebben over het algemeen twee afzonderlijk geplaatste motoren, waarmee de clitoris en G-spot tegelijkertijd gestimuleerd kunnen worden met vibraties. Het deel dat de vagina binnen gaat, daar waar de G-spot motor zit, dit is dan wat platter qua vorm en hierdoor kan er nog een penis bij. Zo kunnen vagina-penis koppels samen genieten van de vibraties van de couple-pleasure vibrator.

De Lovense Dolce is echt gericht op solo-pleasure. Dolce is niet gemaakt om te gebruiken tijdens penetratie van een penis of ander seksspeeltje zoals een dildo. Het deel van de Dolce vibrator dat de vagina binnen gaat, is namelijk ook dikker. Eigenlijk kun je over de Dolce vibrator zeggen dat Lovense de basis van de Lush vibrerende bullet hebben genomen en daar een clitoris vibrator aan bevestigd hebben. De vibrerende bullet van Dolce is identiek aan die van Lush. In plaats van het uittrek-touwtje wat Lush heeft, zit daar bij Dolce een clitoris vibrator. Je kunt de Dolce overigens verstellen, zodat je de perfect pasvorm kunt vinden voor jouw vulva en vagina. En zo zul je dan ook het beste resultaat krijgen, want jij weet immers wat je lekker vindt en waar je de vibraties precies wilt hebben. Dolce kan wel soort van een stellen vibrator zijn wanneer je de optie tot de controle over jouw seksspeeltje uit handen wilt geven aan je lover via de Lovense App.


Patty

Hey, hallo! Mijn naam is Patty en ik werk al 7 jaar bij Hot Stuff. Ik ben een manusje van alles en je vind me dan ook in de winkel als je langs komt, regel ik van alles voor de webshop zoals teksten schrijven, sale, nieuwe sextoys en kun je mij en onze seksshop mascotte Dude volgen op Instagram via meid_mop_en_een_seksshop Ik heb een spw4 diploma en studeerde communicatie, filmstudies en filosofie. Voor Hot Stuff had ik een eigen wedding planner bedrijf. Wat ik belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat goed voelt en zo leidde mijn pad naar Hot Stuff. Ik help je graag bij het vinden van seksspeeltjes en met mijn jarenlange ervaring en open benadering weet ik iedereen op diens gemak te stellen en ga je altijd tevreden en blij naar huis. Schrijven doe ik ook graag. Volg vooral al mijn schrijfsels hier op de Hot Stuff blog en onze instagram voor alle ins en outs over alles wat met seks te maken heeft.

Gerelateerde producten:

0 Opmerkingen


Start de discussie...


Als u een opmerking wilt achterlaten of op berichten wilt reageren, alstublieft log in