Patty | August 17, 2021

Dave Lambert en zijn Sybian Sex Machine

De Sybian Sex Machine, een vibrerende seks machine waar je boven op gaat zitten, werd in 1987 uitgevonden en ontwikkeld door professioneel danser Dave Lampert. Het was Dave’s intentie iedereen met een vulva/vagina controle en verantwoordelijkheid te laten nemen over diens eigen seksualiteit, seksuele gezondheid en het orgasme. De Sybian werd een apparaat waar je op kunt gaan zitten om te genieten van sensationele vibraties die de clitoris, het perineum en de anus stimuleert. Er zit ook een dildo bij voor interne vaginale (g-spot) of anale (p-spot) stimulatie. In eerste instantie liepen ingenieurs er niet warm voor, ze waren natuurlijk nog best preuts back in the days. Lambert had al snel door dat zijn aanpak succesvol zou zijn door het gesprek over seks te normaliseren. De naam van zijn seksmachine is afgeleid van Sybaris, een oude Griekse stad die bekend stond om haar luxe. Later, in 1998 om precies te zijn, lanceerde Lambert zijn product voor mannen: the Venus for Men.


Orgasmes live op tv

Nu denk je wellicht, goh wat moet dat kosten? De Classic Black Sybian kost zo’n $1245, dollar dus, pak’m beet €1050,- keiharde euro’s. Daar heb je dan wel een prachtige zwarte Sybian voor, met een bijpassende kruk en opzetstukken. Het was in de jaren 80 nog best lastig om een voet tussen de deur te krijgen bij de seksspeeltjes liefhebbers, want ja het ding is duur en het is nogal een unit. Maar toen verscheen het plots in de Howard Stern Show en werden er vrouwelijke gasten uitgenodigd die een en-publiek ritje op de Sybian (inclusief live-op-tv-orgasme) wel zagen zitten. Tell-Sell Anno vroeger, noemen we het maar. Nu iedereen had gezien wat een fantastisch staaltje seksmachine de Sybian was, was hij natuurlijk niet meer aan te slepen.


Een leven lang genieten

Lambert heeft overwogen om de Sybian goedkoper te maken, want zo zou het bij een breder publiek terecht komen. Hij stond voor de keuze om een goedkopere Sybian te ontwerpen, maar deze zou dan een paar jaar mee gaan en dan moest je weer een nieuwe aanschaffen. Of hij kon kiezen voor een degelijke basis van zijn seksmachine wat ervoor zou zorgen dat de Sybian een leven lang mee zou gaan. En zo het geschiede. Daarnaast kun je de Sybian natuurlijk ook niet vergelijken met bijvoorbeeld een vibrator. Een echt goede vibrator gaat wel enkele jaren (of langer) mee. Dan hebben we het natuurlijk over een vibrator van hoge kwaliteit, van een degelijk seksspeeltjes merk gemaakt door mensen die er echt verstand van hebben. Ook dan, tenzij je een Pure Wand metalen dildo in je bezit hebt; want deze kanjer gaat mee het bejaardentehuis in; zul je om de paar jaar wel een nieuwe moeten aanslepen. Dat loopt ook in de papieren. Je seksspeeltjes collectie kan natuurlijk nooit groot genoeg zijn, dat snappen wij als de beste. Maar wil je echt investeren in een knetter goed in elkaar gezet seksspeeltje dan is een seksmachine zoals de Sybian die gebouwd is om een leven lang mee te gaan echt elke cent meer dan waard.De Sybian seksmachine in een hipper jasje: The Cowgirl

Nadat de Sybian uit de creatieve mind van Dave Lampert ontsprong hebben we The Cowgirl seksmachine te danken aan seks educator Alicia Sinclair. Zij zag dat we het eigenlijk helemaal niet meer zo nodig vinden om seksspeeltjes te verbergen. Tegenwoordig schamen we ons steeds minder (tot niet, hoera!) voor onze seksspeeltjes en investeren we juist meer in grotere sextoys zoals seks meubilair en grotere vibrators en dildo’s. Wanneer je al een hele grote collectie aan vibrators, dildo’s, butt plugs hebt en je BDSM collectie en lingerie kast puilen ook zowat uit; dan ga je op zoek naar meer. En The Cowgirl is dus het antwoord op dat meer. En dat meer kan dan ook een statement zijn. Er is visite en ze willen een tourtje van je nieuwe huis? Perfect! Hier staat mijn Cowgirl, een luxe seksmachine waar ik vanavond op ga zitten nadat jullie weg gebonjourd zijn! Kan gewoon. 

Maar even zonder dollen, the Cowgirl is werkelijk waar een lust voor het oog. De Cowgirl seksmachine heeft de vorm van een zadel (ride it, ride it!), zodat je lekker stevig (je raadt het al!) in het zadel zit. De rondingen van het handgemaakte zadel maken van elke beweging een realistisch en sensationele ervaring. De luxe vegan lederen afwerking is oogstrelend, zorgt ervoor dat je lekker zacht zit en is eenvoudig te reinigen. Men’s Health noemde het al (helemaal terecht vinden wij) de ultieme vibrator voor solo en koppel seks. Het contact-stuk, dus daar waar je met je clitoris, vagina, perineum en anus contact maakt met the Cowgirl geeft ergonomische ondersteuning. Maar het zorgt er ook voor dat het berijden van de Cowgirl hartstikke realistisch aanvoelt.


Seksmachine met app besturing

Kijk, dat een seksmachine je ultiem laat genieten van clitoris, vaginale, anale en perineum stimulatie en dat het zitten op een seksmachine een unieke beleving is; dat hoeven we jullie natuurlijk niet meer te vertellen.En ja, kijk je naar wat ze allemaal kan dan is dat ook heus niet mis. Onafhankelijk van elkaar kunnen roteren en vibreren, 6 vibratie patronen en een 360 draai functie in verschillende snelheden; daar waren we al van onder de indruk. Ware het niet dat je dit dan met een afstandbediening moest besturen, een knappe; dat dan weer wel. Seksspeeltjes met je telefoon besturen is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering en dat geldt ook voor the Cowgirl. Jawel, een seksmachine die je met je telefoon kunt besturen! Welcome to the future!

Patty

Hey, hallo! Mijn naam is Patty en ik werk al 7 jaar bij Hot Stuff. Ik ben een manusje van alles en je vind me dan ook in de winkel als je langs komt, regel ik van alles voor de webshop zoals teksten schrijven, sale, nieuwe sextoys en kun je mij en onze seksshop mascotte Dude volgen op Instagram via meid_mop_en_een_seksshop Ik heb een spw4 diploma en studeerde communicatie, filmstudies en filosofie. Voor Hot Stuff had ik een eigen wedding planner bedrijf. Wat ik belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat goed voelt en zo leidde mijn pad naar Hot Stuff. Ik help je graag bij het vinden van seksspeeltjes en met mijn jarenlange ervaring en open benadering weet ik iedereen op diens gemak te stellen en ga je altijd tevreden en blij naar huis. Schrijven doe ik ook graag. Volg vooral al mijn schrijfsels hier op de Hot Stuff blog en onze instagram voor alle ins en outs over alles wat met seks te maken heeft.

Gerelateerde producten:

0 Opmerkingen


Start de discussie...


Als u een opmerking wilt achterlaten of op berichten wilt reageren, alstublieft log in