Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

FF Grey - Geribbelde Double Trouble Anale Dildo Zwart

0 beoordelingen

€ 27,90
Op voorraad

De Geribbelde Double Trouble Anale Dildo is een harnas vrije anale strap-on welke gedragen wordt door de man om u een heerlijke dubbele penetratie te laten ervaren. De PVC ring aan de bovenkant van de schacht dient tegelijk als een cockring. De grotere ringen gaan rondom de ballen waardoor de Anale Dildo goed op zijn plek blijft zitten en tegelijk de ballen een prettige stimulatie geven. Zo heeft niet alleen de ontvanger plezier van de Anale Dildo, maar geniet de man tegelijk van een hardere pen..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Geribbelde Double Trouble Anale Dildo is een harnas vrije anale strap-on welke gedragen wordt door de man om u een heerlijke dubbele penetratie te laten ervaren. De PVC ring aan de bovenkant van de schacht dient tegelijk als een cockring. De grotere ringen gaan rondom de ballen waardoor de Anale Dildo goed op zijn plek blijft zitten en tegelijk de ballen een prettige stimulatie geven. Zo heeft niet alleen de ontvanger plezier van de Anale Dildo, maar geniet de man tegelijk van een hardere penis en intensere beleving. De Dildo heeft een nauw toelopend uiteinde waardoor de dildo gemakkelijk en comfortabel in te brengen is. De geribde structuur geeft een geweldige sensatie.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en snel met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Lengte: 23.5 centimeter
Diameter: 5.7 centimeter
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten