Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Magnaphall Peniscreme

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

Magnaphall is een massage creme voor de penis en is speciaal voor een dagelijks onderhoud. Het intieme gebied van de man vraagt om een bijzondere verzorging. Met dit middel kan men de penis liefdevol verzorgen, schoonhouden en ervoor zorgen dat hij lekker erotisch geurt. Magnaphall voorkomt erectieproblemen en bevordert de doorbloeding en het daarmee samenhangende genotsgevoel. Het is zelfs zo dat Magnaphall op langere termijn een beter resultaat geeft dan de meeste erectie cremes.  Gebruik ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

SHARE:

Omschrijving

Magnaphall is een massage creme voor de penis en is speciaal voor een dagelijks onderhoud. Het intieme gebied van de man vraagt om een bijzondere verzorging. Met dit middel kan men de penis liefdevol verzorgen, schoonhouden en ervoor zorgen dat hij lekker erotisch geurt. Magnaphall voorkomt erectieproblemen en bevordert de doorbloeding en het daarmee samenhangende genotsgevoel. Het is zelfs zo dat Magnaphall op langere termijn een beter resultaat geeft dan de meeste erectie cremes. 

Gebruik
De penis dagelijks insmeren over de gehele lengte. De aangebrachte creme met de hand inmasseren van de eikel tot het scrotum. 

Kenmerken
Inhoud: 45ml

*Behaalde resultaten zijn geen garantie en kunnen voor elk individu anders zijn

Gerelateerde producten