Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Andro Penis - Extender Box Goud

6 beoordelingen

€ 174,90
Op voorraad

De Andro-Penis® Gold van AndroPenisis een penisverlenger die de penis na slechts 4 tot 6 maanden actief gebruik permanent, veilig en effectief vergroot in zowel lengte als omtrek. Andro-Penis® Gold is EU gecertificeerde penisverlenger en heeft een positief resultaat bij 97.5% van alle gebruikers. Daarnaast corrigeert Andro-Penis® Gold sterke krommingen van de penis en is het een medisch erkend apparaat voor penisvergroting. Onze klanten zijn zeer tevreden over het gebruik en de resultaten van..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

€ 9,95

BestellenToegevoegd
Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

€ 9,95

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Andro-Penis® Gold van AndroPenisis een penisverlenger die de penis na slechts 4 tot 6 maanden actief gebruik permanent, veilig en effectief vergroot in zowel lengte als omtrek. Andro-Penis® Gold is EU gecertificeerde penisverlenger en heeft een positief resultaat bij 97.5% van alle gebruikers. Daarnaast corrigeert Andro-Penis® Gold sterke krommingen van de penis en is het een medisch erkend apparaat voor penisvergroting.

Onze klanten zijn zeer tevreden over het gebruik en de resultaten van de AndroPenis Gold penisverlenger en melden het volgende: "Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen(...)Mij werd dit aangeraden door een arts..." Een ander zegt: "Deze gekocht nadat ik had gezien dat de male edge van plastic was en deze van goud/metaal. Ben hier zeer tevreden over voelt stevig aan en werkt uitstekend.(...)Groei +- 0,8 cm en gebruik hem niet zo lang.".

De 
Andro-Penis® Gold penisverlenger is ontworpen met het oog op comfort voor de drager. De Andro-Penis® Gold is comfortabeler in gebruik dan de AndroPenis Extender en heeft de volgende extra features:
- 2x Androcomfort Banden: De silicone banden verdelen de druk over een groter oppervlak voor een meer comfortabele pasvorm
- 2x Androtop voor de Androcomfort banden: Deze foam top heeft een gat waar de banden doorheen gaan voor extra comfort
- 2x Andro siliconen banden: De traditionele banden waarmee de penis bevestigd wordt, maar dit keer van super zacht materiaal
- 2x Androtop voor siliconen banden: Deze top verzachten de banden waardoor de 
Andro-Penis® Gold langer gedragen kan worden
- 2x Andro-ring: Een unieke en beschermende ring die op de basis gedragen wordt voor een zacht gevoel
- 20 x Extension Rods: Varieren in maat van 0.3 cm tot 4 cm. Start met de huidige maat en vervang steeds met een grotere wanneer de penis groeit


De  AndroPenis® Gold verlengt het weefsel van de penis door middel van fractie. Zo maakt de penis nieuwe cellen aan en wordt hij langzamerhand groter. Op microscopisch niveau betekend dit een toename aan cellen. Op macroscopisch niveau is er een zichtbare toename in de lengte en dikte van de penis zichtbaar met een blijvend resultaat. Behandeling met de  Andro-Penis® Gold heeft geen invloed op erecties en orgasmes. Er vind enkel een vergroting plaats.

Medische garantie: het apparaat is goedgekeurd door zowel de Europese authoriteit voor de Volksgezondheid als het Duitse en Spaanse Ministerie voor Volksgezondheid. Het is geclassificeerd als medisch apparaat Type 1, wat inhoudt dat Andro-Penis® Gold geen bijwerkingen heeft, noch op de korte noch op de lange termijn.

Geen resultaat: mocht de methode u in de eerste twee maanden niet bevallen of mocht u geen enkel resultaat zien, dan kunt u aanspraak maken op teruggave van de aankoopsom minus de door de leverancier gemaakte kosten.

* Wij kunnen geen resultaten garanderen en deze kunnen varieren per persoon.

Combineer en bespaar...
Andro Penis - Extender Box Goud
+
Andro Medical - Andro Penis Extender Androcomfort Kit

5% korting
op de combinatie
€ 224,80
€ 213,56
Andro Penis - Extender Box Goud
+
Libido 7 Penis Vergroting Pillen 60st

5% korting
op de combinatie
€ 234,80
€ 222,64
Andro Penis - Extender Box Goud
+
Andro Medical - Andro Penis Extender Androcomfort Kit
+
Libido 7 Penis Vergroting Pillen 60st

8% korting
op de combinatie
€ 284,70
€ 261,25
Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten