Customer Support Support Chat: Offline

Pipedream - Ultieme Vibrerende Stellen Cage

0 beoordelingen

€ 49,90
Op voorraad

De Ultieme Stellen Vibrerende Cage van Pipedream is een seksspeeltje dat hem en haar beide voorziet van heerlijke vibraties. De Ultieme Stellen Vibrerende Cage is voor haar een clitorale stimulator terwijl zijn schacht ook gestimuleerd wordt met fijne vibraties. De vibrerende cage heeft twee afzonderlijk geplaatste krachtige bullets, eentje op de bovenkant van de cock cage en eentje ter hoogte van de clitoris van de dame. Op deze manier zul je samen tegelijk extra intens, van elkaar, genieten.De..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Ultieme Stellen Vibrerende Cage van Pipedream is een seksspeeltje dat hem en haar beide voorziet van heerlijke vibraties. De Ultieme Stellen Vibrerende Cage is voor haar een clitorale stimulator terwijl zijn schacht ook gestimuleerd wordt met fijne vibraties. De vibrerende cage heeft twee afzonderlijk geplaatste krachtige bullets, eentje op de bovenkant van de cock cage en eentje ter hoogte van de clitoris van de dame. Op deze manier zul je samen tegelijk extra intens, van elkaar, genieten.

De Ultieme Stellen Vibrerende Cage is geproduceerd van hoogwaardige Elite Silicone waardoor deze wanneer hij rondom de ballen en penis wordt geplaatst heerlijk comfortabel aanvoelt op de huid, waterproof is en natuurlijk bodysafe. Met 5 verschillende functies die je gemakkelijk met de bijgeleverde afstandbediening bestuurt genieten jullie eindeloos van elke vibratie die de revue passeert. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 6 cm
Power: 2x AAA Batterijen
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Multifunctioneel: Ja

Gerelateerde producten