Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fantasy C-Ringz - Magic Touch Vibrerende Cockring

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

De Magic Touch Vibrerende Cockring is een flexibele cockring met twee afzonderlijk geplaatste krachtige motoren en een diameter van 4 centimeter. De ring is uiterst flexibel en past daarom, al zou u het op het eerste gezicht niet denken, vrijwel om elke penis. Een cockring is een leuke toevoeging op uw seksspel, waarbij de cockring u in staat stelt om uw ejaculatie uit te stellen. Daarnaast is een cockring een hulp bij het krijgen en behouden van een erectie. Door de stimulatie van de bloedtoevo..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Magic Touch Vibrerende Cockring is een flexibele cockring met twee afzonderlijk geplaatste krachtige motoren en een diameter van 4 centimeter. De ring is uiterst flexibel en past daarom, al zou u het op het eerste gezicht niet denken, vrijwel om elke penis. 

Een cockring is een leuke toevoeging op uw seksspel, waarbij de cockring u in staat stelt om uw ejaculatie uit te stellen. Daarnaast is een cockring een hulp bij het krijgen en behouden van een erectie. Door de stimulatie van de bloedtoevoer in de penis wordt de penis in een mum van tijd harder en groter dan u normaal gewend bent.

De Magic Touch Vibrerende Cockring is een waterproof vibrerende penisring met twee krachtige uitneembare bullets welke u en uw partner laat genieten van verschillende vibratie  en pulsatie patronen.

Kenmerken

Materiaal: Silicone
Diameter: 4 cm
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja
Power: Batterij, 4 x Button Cell (inclusief)
Gerelateerde producten