Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream Extreme - Fuck Me Silly Dude Masturbator

0 beoordelingen

€ 449,90
Beperkt Voorraad

De Fuck Me Silly Dude Masturbator van Pipedream Extreme is een masturbator waarmee je dubbel plezier kunt beleven, samen of alleen. De masturbator voorziet je van een goede penis die je kunt gebruiken voor zowel vaginaal als anaal plezier. De Fuck Me Silly Dude Masturbator is daarom ook een unisex seksspeeltje. Naast dat je zult genieten van zijn heerlijke penis met een lengte van 20.3 centimeter en diameter van 4.45 centimeter heeft deze Fuck Me Silly dude ook levensechte ballen die je stevig v..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Fuck Me Silly Dude Masturbator van Pipedream Extreme is een masturbator waarmee je dubbel plezier kunt beleven, samen of alleen. De masturbator voorziet je van een goede penis die je kunt gebruiken voor zowel vaginaal als anaal plezier. De Fuck Me Silly Dude Masturbator is daarom ook een unisex seksspeeltje. Naast dat je zult genieten van zijn heerlijke penis met een lengte van 20.3 centimeter en diameter van 4.45 centimeter heeft deze Fuck Me Silly dude ook levensechte ballen die je stevig vast kunt houden en een strak kontje voor penetratie.

De Fuck Me Silly Dude Masturbator is geproduceerd van levensechte FantaFlesh. Hierdoor voelt de masturbator aan zoals een echt lichaam doet, is hij heerlijk zacht, waterproof en uiteraard bodysafe. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR, FantaFlesh
Lengte: 68,6 cm
Breedte: 48,3 cm
Lengte Penis: 20.3 cm
Diameter Penis: 4.45 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten