Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Autoblow 2 - Easy Grip Autoblow 2 Handvat

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

De Autoblow 2 is een prettige automatische masturbator, maar is soms wat onhandig vast te houden. Daarom hebben de makers van de Autoblow 2 Masturbator nu een handig handvat geproduceerd waarmee u uw favoriete masturbator voortaan gemakkelijk kunt vasthouden en bedienen. Het Easy Grip Autoblow 2 Handvat is gemakkelijk aan de Autoblow 2 te bevestigen waarmee het gebruikersgemak aanzienlijk verhoogd wordt.Het Easy Grip Handvat is geproduceerd van sterk ABS plastic met een ergonomisch ontworpen han..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Autoblow 2 is een prettige automatische masturbator, maar is soms wat onhandig vast te houden. Daarom hebben de makers van de Autoblow 2 Masturbator nu een handig handvat geproduceerd waarmee u uw favoriete masturbator voortaan gemakkelijk kunt vasthouden en bedienen. Het Easy Grip Autoblow 2 Handvat is gemakkelijk aan de Autoblow 2 te bevestigen waarmee het gebruikersgemak aanzienlijk verhoogd wordt.

Het Easy Grip Handvat is geproduceerd van sterk ABS plastic met een ergonomisch ontworpen handgreep welke geschikt is voor elk type hand. De kracht van de Autoblow is sterk, maar het handvat begeleid deze beweging met gemak waarmee u een gestroomlijnde beweging over de penis zult ervaren. Met de Easy Grip haalt u voortaan het allerbeste uit uw Autoblow 2.

Kenmerken
Materiaal: ABS Plastic
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten