Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Baci - Floral Suspender Bodystocking Zonder Kruis

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

Met de Floral Suspender Bodystocking Zonder Kruis van Baci breng je het hoofd van je partner in mum van tijd op hol. Deze prachtige en sensuele lingerie geeft elke vrouw de uitstraling van een onweerstaanbare verleidster. Deze Bodystocking van Baci is doorschijnend, laat daarom vrij weinig aan de verbeelding over en heeft ondeugende uitsparingen op de heupen. Deze mooie Baci outfit geeft je een uitdagende look, waardoor jij je zelfverzekerd voelt en je partner met plezier zult verleiden.De Flora..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Entice - Designer Bal Gag Zwart

€ 39,90

BestellenToegevoegd
Entice - French Cuffs Met Lederen Look Zwart
BestellenToegevoegd
Entice - Black Out Oog Masker Zwart

€ 24,90


XL / XXL
S / M / L


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Floral Suspender Bodystocking Zonder Kruis van Baci breng je het hoofd van je partner in mum van tijd op hol. Deze prachtige en sensuele lingerie geeft elke vrouw de uitstraling van een onweerstaanbare verleidster. Deze Bodystocking van Baci is doorschijnend, laat daarom vrij weinig aan de verbeelding over en heeft ondeugende uitsparingen op de heupen. Deze mooie Baci outfit geeft je een uitdagende look, waardoor jij je zelfverzekerd voelt en je partner met plezier zult verleiden.

De Floral Suspender Bodystocking Zonder Kruis is geproduceerd van hoogwaardige nylon en spandex. Hierdoor voelt de lingerie comfortabel op de huid, heeft het een fijne pasvorm en verkrijgt de outfit zijn flexibiliteit waardoor deze geschikt voor dames met zowel een S, M als L & XL/XXL maat. Je kunt de lingerie eenvoudig meewassen met je gewone was, zodat je er keer op keer weer van kunt genieten.

Kenmerken
Materiaal: Nylon, Spandex
Bodysafe: Ja
Maat: One Size (S,M,L) & XL/XXL

Gerelateerde producten