• Pipedream Icicles - No. 48 Glazen Buttplug Roze Anale Speeltjes
  • Pipedream Icicles - No. 48 Glazen Buttplug Roze Anale Speeltjes
  • Pipedream Icicles - No. 48 Glazen Buttplug Roze Anale Speeltjes

Pipedream Icicles - No. 48 Glazen Buttplug Roze

  • € 34,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

De roze Icicles NO. 48 is lief ogende waterproof hand-geblazen buttplug. Elke hand-geblazen buttplug is uniek en gemaakt om u of uw partner te laten genieten. Deze luxe glazen buttplug is perfect voor anale beginners. No. 48 buttplug is gemakkelijk en comfortabel in te brengen. De bloem op het handvat geeft een schattig en onschuldig uiterlijk aan de No. 48, maar zorgt er wel voor dat de No. 48 veilig in gebruik is plus uw billen een bloem-achtige look geven terwijl u hem draagt.

De bulb geeft een extra sensatie en de slanke nek geeft de sluitspieren een goede grip rondom de buttplug. Het ergonomische design van de basis zorgt ervoor dat de buttplug goed op zijn plek blijft zitten tussen uw billen en daarom veilig is in gebruik. Glas is hypoallergeen, non poreus en bodysafe wanneer u uw speeltje goed onderhoud. Zo heeft u een speeltje dat een levenlang mee gaat. Ervaar de heerlijke warme of koude sensatie van de buttplug door hem voorafgaand aan uw gebruik te verwarmen of te koelen.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Glas
Lengte: 8 cm
Inbrengbare lengte: 7.5 cm
Breedte: 3 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken