0
  • Dolce Piccante - Jewellery Small Silver Stripe Tail Anale Speeltjes
  • Dolce Piccante - Jewellery Small Silver Stripe Tail Anale Speeltjes

Dolce Piccante - Metalen Buttplug Met Kleine Staart

  • € 39,90
Maak je bestelling compleet:
Uni-Sex Anal Douche

Uni-Sex Anal Douche

€ 19,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

SHARE:

Product vergelijk

De Metalen Buttplug Met Kleine Staart van Dolce Piccante is een luxueus ogend anaal seksspeeltje waar zowel mannen als vrouwen anaal plezier mee kunnen beleven. De buttplug heeft een spitse kop, wat inbrengen zeer eenvoudig maakt. De onderzijde van de buttplug is slank, wat betekend dat de anale spieren zich goed rondom de buttplug kunnen sluiten. Dit is essentieel om een naar gevoel te voorkomen. Deze Metalen Buttplug Met Kleine Staart is daarom geschikt voor zowel beginnende als gevorderde anale seksspeeltjes liefhebbers.

De Metalen Buttplug Met Kleine Staart is afgewerkt met een mooie kleine gestreepte staart voor wat extra versiering. De buttplug is geheel geproduceerd van metaal en verkrijgt daarvan ook zijn gewicht. Dit gewicht is plezierig wanneer er bewogen wordt, omdat de buttplug de beweging van het lichaam (en de zwaartekracht) volgt. Dit spannende seksspeeltje is dan ook zeer veilig in gebruik en geschikt om langere periodes per dag te dragen. Deze buttplug is volledig unisex. De vrouw zal daarom een prettig vullende gevoel ervaren, waarbij voor de man de prostaat een fijne stimulatie zal krijgen.

Een leuke bijkomstigheid van metaal is dat dit voorafgaand aan het gebruik van de buttplug verwarmd of afgekoeld kan worden. Zo verras je jezelf of je partner met een ondeugend extra effect. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Metaal
Lengte: 7.5 cm
Diameter: 3 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Laatst Bekeken

De Metalen Buttplug Met Kleine Staart van Dolce Piccante is een luxueus ogend anaal seksspeeltje waar zowel mannen als vrouwen anaal plezier mee ..

€ 39,90