• Calexotics - USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Calexotics - USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Calexotics - USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Calexotics - USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager Anale Speeltjes

Calexotics - USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager

  • € 59,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

SHARE:

Product vergelijk

De Draadloze Pinpoint Prostaat Massager van California Exotic Novelties (Calexotics) is een premium siliconen oplaadbaar anaal seksspeeltje voor mannen met op de top een interne rollende bal voor extra veel genot en prostaat stimulatie. De Draadloze Pinpoint Prostaat Massager heeft een krachtige motor waarmee deze je verwent met 12 verschillende vibratie, pulsatie en escalatie functies.

De schacht van de USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager heeft een design waarmee de prostaat precies goed geraakt wordt en de geribbelde structuur zorgt ook voor extra stimulatie. Met de drukknop zet je dit prachtige anale seksspeeltje eenvoudig aan - en uit en schakel je eenvoudig door alle spannende standjes. In slechts 2 uur is de prostaat massager volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Geniet je graag op volle snelheid van het apparaat, dan geniet je hier 90 minuten non stop van. Gebruik je hem graag op low speed, dan verwent de USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager je maar liefst 120 minuten lang.

De USB-Oplaadbare Pinpoint Prostaat Massager heeft een stevige basis en heeft een coating van premium siliconen. Dit zorgt ervoor dat de prostaat massager comfortabel zacht aanvoelt op de huid, maar ook geheel waterproof en bodysafe is. Met gebruik van wat glijmiddel op waterbasis is dit anale speeltje eenvoudig in te brengen waarbij deze zeer geschikt is voor zowel beginners als de gevorderde anaal liefhebber. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Totale Lengte: 13 cm
Schacht Lengte: 10 cm
Diameter: 3.2 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 12
Pulsaties: Ja
Multispeed: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken