• BodyGliss - Massage Olie Anijs 150 ml Accessoires
  • BodyGliss - Massage Olie Anijs 150 ml Accessoires

BodyGliss - Massage Olie Anijs 150 ml

  • € 14,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • BodyGliss

SHARE:

Product vergelijk
Verhoog je sensuele ervaring met BodyGliss Massage Oil Anise
Ervaar een verhoogd niveau van intimiteit en plezier met BodyGliss Massage Oil Anise. Deze olie is perfect voor sensuele massages die een continu gevoel van de aanraking van je partner bieden. Met zijn extreme zachtheid en langdurige werking brengt deze massageolie je in een staat van puur genot. De zintuiglijk stimulerende en mysterieuze geur van steranijs wekt sensualiteit op en draagt bij aan de algehele plezierige ervaring.

Een glijmiddel voor heerlijke seks
Naast sensuele massages is BodyGliss Massage Oil Anise ook een glijmiddel voor heerlijke seks. De zijdezachte textuur en het langdurige effect maken het perfect voor intieme momenten met je partner. Deze olie is veilig voor gebruik met condooms en kan het plezier van beide partners vergroten.

Zintuiglijke stimulatie voor lichaam en geest
De mysterieuze en verleidelijke geur van steranijs stimuleert de zintuigen van lichaam en geest. Van de aromatische eigenschappen is aangetoond dat ze stress en angst verminderen, terwijl ze ook de stemming en cognitieve functies verbeteren. De sensuele massage met deze olie geeft u een ontspannen en verjongd gevoel, waardoor het de perfecte manier is om een lange dag af te sluiten of om de stemming voor een romantische avond te bepalen.

150 ml

Laatst Bekeken