Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Pjur - We-Vibe Waterbasis Glijmiddel 100 ml

0 beoordelingen

€ 17,90
Op voorraad

Pjur - We-Vibe Waterbasis Glijmiddel 100 ml is een glijmiddel dat speciaal ontworpen is bij gebruik van je We-Vibe (stellen) vibrator. Het is een glijmiddel dat water als basis heeft en is geschikt om zowel vaginaal als anaal te gebruiken. Door gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis vergroot je het comfort en je plezier van intieme seksuele activiteiten.De Pjur - We-Vibe Waterbasis Glijmiddel 100 ml gaat langdurig mee, plakt niet en zorgt ervoor dat je extra lang lekker nat en glad bl..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Pjur - We-Vibe Anti Bacteriële Toy Cleaner 100 ml

€ 15,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Pjur - We-Vibe Waterbasis Glijmiddel 100 ml is een glijmiddel dat speciaal ontworpen is bij gebruik van je We-Vibe (stellen) vibrator. Het is een glijmiddel dat water als basis heeft en is geschikt om zowel vaginaal als anaal te gebruiken. Door gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis vergroot je het comfort en je plezier van intieme seksuele activiteiten.

De Pjur - We-Vibe Waterbasis Glijmiddel 100 ml gaat langdurig mee, plakt niet en zorgt ervoor dat je extra lang lekker nat en glad blijft. Daarnaast is dit glijmiddel speciaal ontworpen voor de We-Vibe waardoor deze langer meegaat en je het beste uit je speeltje haalt.

Kenmerken
Inhoud: 100 ml
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten